Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Femei pe bancnote”, o campanie de succes

Banca Nationala a Romaniei va lansa bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu. Decizia este un succes rasunator al campaniei „Femei pe bancnote”, demarate de Kanal D impreuna cu initiatoarea acestei idei minunate, Janina Necatara.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Campania "Femei pe bancnote", sustinuta de Kanal D, in colaborare cu Janina Nectara, care s-a desfasurat la finele anului trecut, cu ocazia Centenarului, inregistreaza un succes urias.

Oficialii BNR au decis punerea in circulatie a unei bancnote care va avea pe una dintre fete portretul Ecaterinei Teodoroiu, eroina cazuta in lupta, in timpul Primului Razboi Mondial.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In campanie, peste 20.000 de romani si-au votat personalitatile istorice preferate. Prima figura feminina pe o bacnota va fi fi pusa in circulatie anul viitor si a avea valoarea nominala de 20 de lei.

Printre sustinatorii activi ai campaniei Femei pe bacnote s-au numarat Simona Patruleasa, Teo Trandafir, Silvia Ionita, Ilinca Obadescu, Vladimir Draghia, Mihai Ghita si Ernest, printr-o serie de testimoniale emotionate despre femei extraordinare, care au marcat istoria poporului roman.

Janina Nectara: Iata ca asistam la o premiera nationala, pentru care trebuie sa va multumesc voua, postului KANAL D, care a fost un sustinator si a imbratisat ideea de la inceput.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI