O femeie este cercetată după ce a provocat un incendiu într-un magazin de electrocasnice

Evenimentul neobișnuit  care se putea transforma într-o tragedie s-a produs pe 12 octombrie. Autoritățile au fost sesizate că o femeie a dat foc intenționat unor bunuri dintr-un magazin de electrocasnice din sectorul 6 al Capitalei.

Citeste si: VIDEO| Un dezastru a fost aproape să se producă la un mall din Capitală din cauza unei bătrâne! Supărată pe un magazin de electrocasnice, femeia a dat foc unor produse

Femeia a fost indentificată

Polițiștii anunță faptul că luni, 18 octombrie, femeia a fost identificată și dusă la audieri pentru a se stabili ce a făcut-o să recurgă la un asemenea gest. Este vorba despre o persoană de 44 de ani.

Citeste si: Situație ireală în Spania. Au vrut să incendieze casa unei colege, dar au greșit adresa

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Luni, poliţiştii Secţiei 22 Poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în

Bucureşti, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani, bănuită de săvârşirea faptei.” a fost comunicatul emis de reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Momentul, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere din magazin au surprins momentul în care femeia, care inițial inspectează zona cu atenție și se plimbă minute bune printre rafturi, aprinde focul și se face nevăzută. În urma ei apar imediat angajații magazinului, care folosesc extinctorul pentru a stinge incendiul.

Din fericire, pagubele au fost doar unele de ordin material, întrucât angajații au reacționat la timp, iar focul nu a apucat să se extindă. 

Citeste si: Rudele pacienților morți în incendiul din Constanța, scandal în curtea spitalului: „De ce atâta incompetenţă şi nepăsare?”

Nu se știe până în acest moment care a fost motivul pentru care femeia a recurs la un asemenea gest bizar.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si