„Camerele de supraveghere au surprins clipele de groază prin care a trecut femeia din Timiș atacată de propriul soț. Scenele au avut loc sub ochii unui copil de 4 ani care a încercat să-și ajute mama. Totul s-a produs pe fondul geloziei și al consumului de alcool. Agresorul a fost iertat de mai multe ori, iar ultimul scandal a avut urmări teribile. Vă avertizez, sunt imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Momentul atacului din Timiș, surprins de camerele de supraveghere

Victima are 30 de ani, agresorul, 33. Ultima ceartă dintre cei doi a izbucnit ieri, la 11.30. Femeia a fugit în stradă, dar a fost urmărită și atacată cu sălbăticie. Martor neputincios este copilul de 4 ani al familiei care își urmează mama. Un alt bărbat se află pe stradă și sună la 112, dar se teme să intervină.

Citește și: Rețeaua care exploata cerșetorii din Gara de Nord, destructurată de procurori. Acțiuni în forță ale DIICOT

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Camerele video montate pe casa unor vecini au înregistrat atacul violent al bărbatul de 33 de ani.
„Am auzit țipete”, a spus un martor.
Vecinii i-au deschis poarta victimei. Aceasta s-a refugiat în casa lor, alături de copilul de 4 ani.
„Plângea și spunea: copiii mei, copiii mei”, a spus alt martor la incident.
Când a început scandalul, 3 dintre cei 6 copii ai familiei erau acasă.

Cel mai mic era în curte, într-un cărucior. Celălalt a fugit din casă, pe geam. Acolo s-a întors individul după atacul brutal. S-a ascuns într-o anexă pe care a incendiat-o. Ulterior, fost găsit fără viață.
„- Eram în fundul grădinii la săpat cartofii și am văzut că ieșea fum. Am ieșit și toată lumea adunată.
- Ați crezut că e incendiu?
- Da, nu ne am gândit la crimă”, a spus un vecin.
Cu doar două zile înainte de atac, polițiștii fuseseră alertați în legătură cu un alt scandal. Însă, victima și-a iertat agresorul. Psihologii spun că o astfel de problemă nu se vindecă ușor, iar violența în cuplu, trecută sub tăcere, poate duce la răbufniri teribile.
Femeia în vârstă de 30 de ani se află internata în spital, pe secția de chirurgie. Din fericire, starea ei este stabilă.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: