O femeie „gigant” și-a găsit în sfârșit dragostea. Noul său iubit este cel mai scund bărbat cu care a fost vreodată!

Lizzy Groombridge a trăit mereu cu frica că nu își va găsi niciodată dragostea din cauza înălțimii sale. În prezent, ea și partenerul său sunt foarte fericiți, dar gurile rele au mereu ceva de comentat la adresa lor.

Lizzy are nu mai puțin de 1.90

m și nu este deloc de acord cu opiniile învechite ale societății despre cum ar trebui să arate bărbații și femeile, atunci când vine vorba despre înălțime. La cei 29 de ani, tânăra din Camborne, Cornwall, își spune „giganta”, iar iubitul său, în vârstă de 30 de ani, este cu 18 centimetri mai scund decât ea.

@lizzylonglegslives

I'm always right 😉😅

♬ Fuck you by Lily Allan- Jessica🥀🦇

Citește și: EXCLUSIV- Perseidele 2023, spectacol pe cer. Astronom: ”Momentul maxim va fi între 12-13 august, weekendul acesta”- Cum pot fi observate cel mai bine?

Femeia „gigant” și-a întâlnit dragostea

Deși nu se pot privi niciodată în ochi, cei doi sunt „la același nivel” atunci când vine ovrba despre diferența de înălțime, și anume, nu îi deranjează deloc! Totuși, oamenii spun că James este „dominat” de iubita sa

foarte înaltă.

Femeia „gigant” și-a întâlnit în sfârșit adevărata dragoste: „Nu ne putem privi în ochi, dar suntem la același nivel”

Femeia „gigant” și-a întâlnit în sfârșit adevărata dragoste: „Nu ne putem privi în ochi, dar suntem la același nivel”

[Sursa foto: nypost.com]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lizzy a devenit încrezătoare în privința aspectului și a înălțimii sale, iar acum primește complimente pe bandă rulantă.

Ea povestește că bărbații sunt obsedați de ea, de înălțimea ei, iar acum tânăra poartă cu mândrie tocuri, deși este deja foarte înaltă. Pentru că bărbații și-o doresc pe Lizzy atât de mult datorită înălțimii ei, tânăra a început să posteze regulat videoclipuri pe internet în care își arată înălțimea ori de câte ori are ocazia.

Înălțimea a fost un impediment în viața amoroasă a tinerei

„Îmi place să fiu eu însămi și să încurajez femeile să poarte tocuri. Nu încerc să-mi construiesc o imagine falsă în mediul online. Atunci când eram mai mică, mereu am crezut că voi fi împreună cu cineva mai înalt. Eram nesigură pe mine și nu m-am gândit că aș putea vreodată să fiu cu cineva mai scund. Pe măsură ce am învățat să-mi iubesc înălțimea, mi-am dat seama că este o problemă la nivel de societate, nu neapărat la mine”, a spus tânăra, potrivit Mirror.

De-a lungul timpului, Lizzy a simțit că bărbații din jurul ei s-au simțit „emasculați” și „nesiguri”, atunci când era vorba despre înălțimea ei. Mereu era mai înaltă decât bărbații, iar în timp acest lucru a făcut-o să se simtă nesigură.

Acum, tânăra își acceptă cu bucurie și mulțumire înălțimea și se simte mai încrezătoare ca oricând.

Femeia „gigant” și-a întâlnit în sfârșit adevărata dragoste: „Nu ne putem privi în ochi, dar suntem la același nivel”

Femeia „gigant” și-a întâlnit în sfârșit adevărata dragoste: „Nu ne putem privi în ochi, dar suntem la același nivel”

[Sursa foto: nypost.com]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Noile trenduri în materie de nunți: La modă sunt petrecerile în grădină, care îmbină luxul cu simplitatea

„Am fost întotdeauna cea mai înaltă persoană atunci când eram pe băncile școlii, chiar și dintre toți colegii mei băieți. Pe la vârsta de 15 ani aveam deja 1,82 m, iar acest lucru m-a făcut să mă simt mereu diferită și mai puțin feminină decât celelalte fete”, a mai povestit Lizzy.

„Societatea spune că bărbații ar trebui mereu să fie mai înalți decât iubitele lor, iar aceste gânduri mi-au afectat viața amoroasă de-a lungul timpului. Mereu mă simțeam jenată de înălțimea mea, iar bărbații din jurul meu se simțeau mereu nesiguri pe ei. Din fericire, James, iubitul meu, vede dincolo de diferența de înălțime. Pe de altă parte, acum, bărbații tind să îmi transforme înălțimea într-o fantezie în capul lor”, a explicat tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si