Un cuplu din Iași a trecut prin clipe de coșmar după ce un individ a dat buzna în locuința lor, în miezul nopții, l-a amenințat pe bărbat cu un cuțit și a violat-o pe partenera lui. Agresorul ar fi chiar fostul iubit al victimei care nu a reușit să treacă peste despărțire. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!, a transmis Cristian Sabbagh.

Femeie agresată de fostul iubit, în casă, de față cu partenerul

Totul s-ar fi petrecut în miez de noapte când fostul iubit al femeii ar fi bătut la ușa camerei de cămin în care aceasta locuiește împreună cu actualul partener. Bărbatul a deschis ușa și atunci agresorul a dat buzna în casă și l-a amenințat cu un cuțit. Individul venise, însă, pentru a se răzbuna pe fosta parteneră pe care ar fi supus-o, de-a lungul timpului, la chinuri groaznice.

I nculpatul ar fi întreținut un raport sexual cu concubina bărbatului anterior menționat, în prezența acestuia. După aproximativ 2-3 minute, concubinul ar fi folosit un obiect contondent în vederea îndepărtării inculpatului, însă ar fi fost deposedat de inculpat, care a folosit obiectul contondent pentru a-l lovi de două ori în zona capului!, transmite Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost internat în spital. Surse din anchetă spun că nu ar fi pentru prima dată când individul care le-a făcut zile negre celor doi, în ultimii ani, ar fi intrat cu forța în locuința lor.

Însă cei doi nu ar fi depus plângere de frică. Abia acum și-au făcut curaj și au cerut ajutorul autorităților.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul judecătoriei Iași a dispus, la data de 19 oct 2023, arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile!, a declarat Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chinul ar fi durat ani de zile. Printr-o traumă trece și cel care n-a reușit să intervină, spun psihologii, dar cel mai dificil este pentru persoana abuzată.

Orice abuz sexual asupra unei persoane este o traumă care are nevoie de timp îndelungat pentru recuperare. Victimele violului resimt această amorțire emoțională și le va fi foarte greu să recunoască și să accepte că au trecut printr-o traumă. Faptul că victima și agresorul fuseseră parteneri nu ușurează chinul, a declarat Elena Stambuli psiholog.

Citește și: O nouă lovitură pentru profesorii care oferă meditații! Ar putea fi obligați să depună în fiecare an declarații de interese în care să menționeze şcolile de unde provin elevii

Totul s-ar fi petrecut în miez de noapte când fostul iubit al femeii ar fi bătut la ușa camerei de cămin în care aceasta locuiește împreună cu actualul partener. Bărbatul a deschis ușa și atunci agresorul a dat buzna în casă și l-a amenințat cu un cuțit. Individul venise, însă, pentru a se răzbuna pe fosta parteneră pe care ar fi supus-o, de-a lungul timpului, la chinuri groaznice. Și-a violat fosta parteneră și pe actualul iubit al femeii l-a lovit în momentul în care a încercat să intervină, spun procurorii. Individul a fost prins în cele din urmă și este arestat preventiv.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice, a transmis Delia Săndulachi, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si