Femeia se afla la o cabană din Grădina Zoologică Thoiry, la aproximativ 40 km vest de Paris, când "a ajuns în zona de safari” în timp ce făcea jogging.

Franțuzoiaca de 37 de ani a ajuns la terapie intensivă după ce a fost atacată de fiarele sălbatice în timp ce făcea jogging în parcul pentru animale de lângă Paris, potrivit DW.com.

Amploarea rănilor femeii nu a fost imediat clară, procurorul șef de la Versailles, Maryvonne Caillibotte, spunând agenției de presă franceze AFP că viața ei este în pericol.

Ulterior postul francez de televiziune BFMTV a transmis că viața victimei nu mai este în pericol.

Femeie mușcată de lupi lângă Paris

Femeia a fost mușcată "de gât, mâini și spate” la grădina zoologică Thoiry, situată la aproximativ 40 km vest de capitala Franței, a declarat procurorul șef din Versailles.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Angajații grădinii zoologice au fost alertați de atacul de duminică după-amiază când au auzit strigătele femeii de 37 de ani și au reușit să o scoată din ghearele și colții lupilor.

Cât costă să stai la grădina zoologică Thoiry 

Fondată în 1968 de un proprietar de castel local, grădina zoologică Thoiry a fost vândută unui grup de investitori în 2018.

Cu o suprafață de 150 de hectare, parcul zoologic găzduiește aproximativ 1.500 de animale din aproximativ 100 de specii.

Grădina zoologică, care se află la aproximativ 40 de kilometri vest de Paris, oferă cabane în stil safari în incinta zonei lupilor. Acestea sunt închiriate cu la 220 euro pe noapte.

Oficialii de la Thoiry scriu pe site-ul publicitar că oferă „o experiență unică, foarte intimă, cu lupii arctici pe care îi vei putea vedea din camera de zi”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si