„În loc să-și lase soția să se îngrijească de copilul de 3 ani, un individ din județul Argeș a obligat-o să se prostitueze. Ca să fie sigur că va trăi din banii făcuți de femeia care își vindea trupul, bărbatul a amenințat-o că îl va ucide pe cel mic. De teamă, victima a mers la poliție. Individul, care ar avea legături interlope, a fost arestat preventiv. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Obligată și amenințată să-și vândă trupul

În vreme ce pe rețelele sociale poza în tatăl perfect și soțul iubitor, individul de 36 de ani se comporta, de fapt, ca un torționar. Ca să facă bani, bărbatul își trimitea soția să se prostitueze, iar banii pe care femeia îi primea de la clienții cu care întreținea relații sexuale erau luați de capul familiei. Coșmarul a început încă din anul 2016, spun anchetatorii.

Citește și: Începe judecata lui Vlad Pascu! Părinții victimelor cer ca fapta să fie încadrată la omor calificat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„O femeie ar fi fost exploatată sexual de către soțul său, care ar fi transportat-o în diverse locații din afara țării și, prin acte de violență fizică și psihică, ar fi obligat-o să practice prostituția în folosul său material”, a transmis Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.
Victima ar fi fost dusă în locații din Marea Britanie, Germania sau Italia. Sătulă să ajungă în paturile multor străini, femeia a refuzat să se mai prostitueze.

Atunci, individul a început să o bată și, când a văzut că violențele nu dau roade, a amenințat-o cu moartea fiului lor de 3 ani.
În cele din urmă, tânăra a depus plângere la Poliție și, astfel, oamenii legii au intrat pe fir.
„Bărbatul a fost depistat într-un imobil din municipiul Câmpulung unde se afla împreună cu minorul. Minorul a fost preluat și predat reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș”, a mai spus Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.
Individul de 36 de ani are legături cu diverși interlopi, iar în mediul online nu se sfia să posteze fotografii cu ei. Acum este acuzat de trafic de persoane și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si