"Tot mai multe femei preferă să-și cumpere materiale și să-și creeze propriile rochii decât să le cumpere de-a gata. Ies chiar și de 4 ori mai ieftin dacă este vorba de o ținută pentru un eveniment somptuos. Așa că am mers și noi la cel mai mare complex de textile de lângă capitală și iată ce am aflat", a transmis Cristina Dorobanțu.

În căutarea materialelor pentru ținuta perfectă

Andra a fost invitată la un botez în luna mai. Vrea să atragă toate privirile fără să cheltuie o avere, așa că își va face singură o rochie. Ca să fie sigură că își găsește ceva pe gustul ei, tânăra a mers în cel mai mare centrul comercial de materiale textile din țară.

"Îmi place maxim și acesta. Îmi plac lucrurile mai pompoase, mai strălucitoare, mai extravagante. Economisesc undeva la o mie de lei", a spus Andra.

Tânăra a descoperit, aici, mii de materiale din bumbac, satin, lână sau cașmir. Simple sau cu paiete, dantelă, pene și chiar cu pietre strălucitoare. Prețurile sunt pentru toate buzunarele și variază în funcție de model.

"- Cât costă?

- Model 2024? 16 mii de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

- Este super!", a spus o persoană.

"Totul e lucrat manual, e foarte încărcat și e lucrat în India. Un metru are aproximativ 4 kg", a spus Zayani Sina, proprietarul Magazinului.

Și, cum, pentru a confecționa o ținută vestimentară sunt necesare și accesorii.

Acestea sunt la mare căutare și, în această perioadă, multe au un preț redus.

La preț redus sunt și materialele pentru perdele.

"50 de modele. Prețuri de la 10 lei la 100 de lei. În luna ianuarie avem oferta, 20% reducere", a spus vânzătoare perdele. 

"În urmă cu doi ani am fost într-un complex asemănător. Nu puteam să vad marfa, magazinele erau foarte înghesuite și atunci ne-am gândit să deschidem un complex nou. Cel mai mare din Europa", a declarat Ibrahim, proprietarul complexului comercial.

În acest complex comercial de textile de lângă capitală sunt peste 300 de magazine.

Citește și: VIDEO- Mihaela Grindean, pasionată de tradiții. Și-a creat un adevărat muzeu din costumele populare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: