Femeile prezente la această prestigioasă Gala, devenită tradiție, au oferit lecții valoroase despre ceea ce înseamnă antreprenoriatul feminin și valorile care stau în spatele succesului.

La Gala Extraordinary Women au fost premiate femei de afaceri, personalități ale vieții artistice și ale societății civile, doamne care s-au implicat în dezvoltarea mediului de afaceri și social din România.

"Succesul înseamnă acea încăpățânare de a-ți continua drumul chiar dacă uneori nu ești lăsată sau nu e ușor sau întâmpini foarte multe piedici.
Ca să fii extraordinar trebuie să arăți că ceea ce faci este bine și asta se vede în timp. Și, de multe ori, indiferent cât de greu îți este, să nu renunți"
, a declarat Marta Ușurelu, Owner Revista Biz.

Surpriza serii a fost prezența Doinei Lemny, istoric de artă și muzeograf la Centrul Pompidou din Paris, care, de peste 30 de ani, se ocupă de opera lui Constantin Brâncuși și curatoriază viața și arta maestrului. Aceasta a oferit o altă perspectivă asupra creațiilor și vieții artistului. Pentru o întreagă existență dedicată studiului artei, istoricul a primit de altfel premiul Extraordinary Women in Cultural Excellence.

Gala Extraordinary Woman celebrează an de an excelența femeilor de business din România, aducând în fața celor prezenți și nu numai povești de succes dintre cele mai inspiraționale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si