Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Femeile de succes, celebrate la Gala Extraordinary Women

Femeile care reușesc să schimbe lumea în bine, din business, cultură și societate au fost celebrate în cadrul unui eveniment cu totul special Gala Extraordinary Women, organizat de Revista Biz.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeile prezente la această prestigioasă Gala, devenită tradiție, au oferit lecții valoroase despre ceea ce înseamnă antreprenoriatul feminin și valorile care stau în spatele succesului.

La Gala Extraordinary Women au fost premiate femei de afaceri, personalități ale vieții artistice și ale societății civile, doamne care s-au implicat în dezvoltarea mediului de afaceri și social din România.

"Succesul înseamnă acea încăpățânare de a-ți continua drumul chiar dacă uneori nu ești lăsată sau nu e ușor sau întâmpini foarte multe piedici. Ca să fii extraordinar trebuie să arăți că ceea ce faci este bine și asta se vede în timp. Și, de multe ori, indiferent cât de greu îți este, să nu renunți", a declarat Marta Ușurelu, Owner Revista Biz.

Surpriza serii a fost prezența Doinei Lemny, istoric de artă și muzeograf la Centrul Pompidou din Paris, care, de peste 30 de ani, se ocupă de opera lui Constantin Brâncuși și curatoriază viața și arta maestrului.

Aceasta a oferit o altă perspectivă asupra creațiilor și vieții artistului. Pentru o întreagă existență dedicată studiului artei, istoricul a primit de altfel premiul Extraordinary Women in Cultural Excellence.

Gala Extraordinary Woman celebrează an de an excelența femeilor de business din România, aducând în fața celor prezenți și nu numai povești de succes dintre cele mai inspiraționale.

Citeste si: Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei- wowbiz.ro

Citeste si: Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev. A fost dată de gol de zgârieturile de pe spate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI