Oamenii aflați pe plajă la primele ore ale dimineții au putut observa un fenomen meteo mai puțin obișnuit pentru o zi din luna august. La malul mării ceața s-a instalat și nimic nu putea fi văzut la doi metri în față.

 Fenomen meteo neobișnuit pe plajele din România: Nu se vedea nimic la doi metri în față

Fenomen meteo neobișnuit pe plajele din România: Nu se vedea nimic la doi metri în față

Cod galben de ceață în Dobrogea

Turiștii aflați la malul mării au avut parte de imagini cu un fenomen mai puțin întâlnit.

Ceața instalată a reus considerabil vizibilitatea. Judeţele Constanţa şi Tulcea s-au aflat sub avertizare cod galben de ceaţă. Avertizare a fost valabilă până la ora 9.00.

In zona: Zona de litoral a județului Constanta, respectiv zona localităților: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Albești, Pecineaga, Istria, Săcele, Costinești, Mangalia; Județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Cogealac, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Poarta Albă, Limanu, Albești, Mihai Viteazu, Amzacea, Pecineaga, Istria, Mereni, Săcele, Costinești, Comana, Bărăganu, Fântânele, Grădina, Mangalia; Județul Tulcea: Sarichioi, Jurilovca, Baia, Ceamurlia de Jos; Se vor semnala: pe alocuri ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Meteorologii au anunțat că se vor semnala: pe alocuri ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Centrul Infotrafic a transmis vineri dimineață că traficul se desfășoară ciudat pe A2 și A4 din cauza fenomenului ciudat, mai exact în condiții de ceață care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, respectiv sub 50 de metri.

În imaginile trimise de corespondenții StirileKanald.ro, se poate observa ceața densă care a ”pus stăpânire” pe plajele din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si