Poluarea se vede cu ochiul liber. De vină sunt incendiile de vegetație tot mai dese. Praful ridicat de la sol de vânt și chiar cenușa de la termocentrale, toate afectează grav calitatea aerului.

Un vârtej a băgat spaima în locuitorii din Târgu Jiu. Inițial localnicii au crezut că este o tornadă, apoi s-au gândit la un incendiu.

În realitate, însă, fenomenul straniu este un nor de praf care, din cauza căldurii excesive și a vântului, s-a împrăștiat în aer, provocând poluare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Citește și: "Uită-te la fața mea. Mă umplu". Ireal ce a pățit o româncă ajunsă în Indonezia. Riscul la care te expui dacă mergi în vacanță în Bali

Citește și: VIDEO Salvați de cărbunele din Valea Jiului! Datorită minerilor a fost evitat fenomenul de blackout

Citește și: Plajele din România, împânzite de straturi imense de alge! De ce țara noastră este mai afectată decât Bulgaria sau Turcia: „Este normal”

Ca într-un film de groază au arătat zilele acestea și străzile din Craiova, unde poluarea îngrijorătoare se vede cu ochiul liber, mai ales când bate vântul, dar nu din cauza prafului, ci de la cenușa de la termocentrala orașului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si