Fenomenul medicilor esteticieni falși, de apartament, capătă amploare! După ce în urmă cu doar câteva luni, echipa Știrilor Kanal D descoperea că internetul este plin de anunțuri ale unor astfel de presupuși medici, astaăzi, polițiștii au săltat o femeie care este acuzată că realiza proceduri de medic estetician sau dermatolog, fără a avea studii de sepcialitate, a transmis Christian Sabbagh.

Fenomenul medicilor esteticieni de apartament

Ea este Nicoleta, femeia în vârstă de 31 de ani, care practica meseria de medic estetician, însă, fără a avea niciun studiu în domeniu. Cu fața acoperită și vizbil iritata de situatia in care se afla, așa s-a prezentat tânăra impostoare în fața jurnaliștilor, astăzi. O imagine total diferită față de sutele de postări în care apărea zâmbitoare pe conturile sale de sociailizare, în timp ce injecta domnișoare...în mod ilegal.

Însă procedurile de augmentare a buzelor nu erau singurele pe care le făcea în mod ilegal. Nicoleta era cunoscută și pentru tratamentul său de topire a grăsimii corporale de la față, gușă, până la abdomen realizat tot fără a avea vreun aviz medical în acest sens. Prețurile începeau de la 500-700 de lei și puteau crește în funcție de cantitatea de produs folosită.

În timp ce polițiștii capitalei o interogau pe femeia acuzată că ar fi practicat o meserie fără drept, soțul său a stat și a așteptat-o în afara sediului poliției. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,Bănuita ar fi exercitat activități specifice pentru cel puțin 20 de femei, la un sediu fără autorizație de funcționare sanitară din capitală, cât și la un sediu din județul Constanța’’.

Astfel, pe fir a intrat și Direcția de Sănătate Publică, care a amendat-o pe tânără cu 70.000 de lei. În urmă cu doar câteva luni, echipa Știrilor Kanal D demasca un astfel de medic fals, pe care l-am găsit pe o platformă de anunțuri. Medicul-gospodină injecta în propria bucătărie.

Citește și: VIDEO-Furtună la DNA. Managerul unui spital, prins în plin conflict cu Oana Zăvoranu, are un nou necaz pe cap. Motivul pentru care este acuzat

Medicii esteticieni trag un semnal de alarmă și susțin că pacientele ce se lasă pe mâna unor astfel de presupuși doctori se supun unui real pericol.

Dr Levy, chirurg estetician- Cineva care nu are pregătire poate face extrem de multe blocaje arteriale la nivelul feței, de exemplu sau la nivelul corpului, unde pot să apară necroze.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dacă ajunge necroza la nivelul feței, pot să cauzeze orbire, iar dacă se injectează într-un vas mult, poate să cauzeze și moarte.

Acum, femeia în vârstă de 31 de ani a fost reținută de polițiști într-un dosar în care este cercetată pentru infracțiunile de exercitare fără drept a unei profesii și înșelăciune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: