Nefericitul eveniment s-a produs marți seară pe Bulevardul Poligrafiei din Capitală. În total, 3 autoturisme au fost implicate în accident. Brigada Rutieră a fost imediat sesizată prin apel 112.

Cum s-a produs accidentul

Un șofer de 70 de ani care se deplasa pe Bulevardul Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului a efectuat virajul la stânga la intersecția cu strada Parcului, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism  marca Ferrari, care era condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Impactul a fost unul violent, autoturismul marca Ferrari a ricoșat într-un alt vehicul, la volanul căruia se afla Alin Petrache, șeful Federației Române de Rugby, care era oprit la semafor pe strada Parcului, în timp ce primul autovehicul s-a răstunat.

Citeste si: Momente de panică pe A1. Un TIR plin cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc (VIDEO)

Două persoane au ajuns la spital

În urma coliziunii, atât șoferul cât și un pasager din prima mașină care s-a răsturnat au fost transportați la Spitalul Elias din Capitală.

Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest al polițiștilor de la rutieră, rezultatul fiind 0 pentru fiecare dintre ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a fost salvata în ultimul moment dintr-o mașină căzută într-un lac (VIDEO)

Timp de minute bune, traficul a fost restricționat pe benzile 1 și 2 de pe Bulevardul Poligrafiei, sensul dinspre strada Jiului către Piața Presei Libere și strada Parcului către Bd.

Poligrafiei.

Citeste si: Autotren răsturnat pe A1 Sibiu – Deva. Accidentul a oprit circulația din zonă

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si