Festivalul International de Film Transilvania va avea loc in perioada 23 iulie-1 august, iar pregătirile sunt în toi.

„Ma bucur ca vom putea face un TIFF mare spre deosebire de cel de anul trecut, ne bucuram ca s-a intamplat. Anul asta vom avea foarte multe filme, foarte multe sectiuni, speram foarte multi invitati”, spune Mihai Chirilov, directorul artstic.

Printre invitații de seamă din acest an se numără și Sergei Polunin considerat cel mai talentat dansator al generatiei sale.

Tanarul s-a remarcat si in cateva productii cinematografice de succes, iar in vara acestui an isi va prezenta propriul film documentar la TIFF.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„ El nu a mai dansat in estul Europei in afara de Rusia, Ucraina, tarile de care e foarte legat. Va ofera ocazia unui spectacol unic care se va intampla la Castelul Banffy la Bontida”, precizează regizorul Tudor Giurgiu.

Dacă este iulie, este festival de film. TIFF își deschide porțile în această vară

Pe langa aceste evenimente, organizatorii TIFF au mai anuntat ca cea de-a 20-a editie a festivalului va fi plina de evenimente mult asteptate de public.

Festivalul se va desfasura in mai multe locatii, inclusiv in interiorul cinematografelor care pana nu demult au fost inchise.

Până la deschiderea festivalului, organizatorii vor mai anunta si numele unor vedete din lumea filmului care vor veni la Cluj la TIFF.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si