Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Festivalul Internațional de Film Transilvania, la final de iulie

Iubitorii de film vor avea parte anul acesta de cel mai așteptat festival de gen. La sfârștul lunii iulie începe Festivalul Internațional de Film Transilvania

Iulian Ciurea,

PREGĂTIRI PENTRU FESTIVALUL DE FILM TRANSILVANIA [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Festivalul International de Film Transilvania va avea loc in perioada 23 iulie-1 august, iar pregătirile sunt în toi.

„Ma bucur ca vom putea face un TIFF mare spre deosebire de cel de anul trecut, ne bucuram ca s-a intamplat. Anul asta vom avea foarte multe filme, foarte multe sectiuni, speram foarte multi invitati”, spune Mihai Chirilov, directorul artstic.

Printre invitații de seamă din acest an se numără și Sergei Polunin considerat cel mai talentat dansator al generatiei sale.

Tanarul s-a remarcat si in cateva productii cinematografice de succes, iar in vara acestui an isi va prezenta propriul film documentar la TIFF.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

„ El nu a mai dansat in estul Europei in afara de Rusia, Ucraina, tarile de care e foarte legat. Va ofera ocazia unui spectacol unic care se va intampla la Castelul Banffy la Bontida”, precizează regizorul Tudor Giurgiu.

Dacă este iulie, este festival de film. TIFF își deschide porțile în această vară

Pe langa aceste evenimente, organizatorii TIFF au mai anuntat ca cea de-a 20-a editie a festivalului va fi plina de evenimente mult asteptate de public.

Festivalul se va desfasura in mai multe locatii, inclusiv in interiorul cinematografelor care pana nu demult au fost inchise.

Până la deschiderea festivalului, organizatorii vor mai anunta si numele unor vedete din lumea filmului care vor veni la Cluj la TIFF.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI