Acoperita cu un halat si trezita din somn la 5 dimineata, tanara din imagini si prietena ei fug de camere.

Au fost trezite din somn de zeci de mascati de la trupele speciale, care au descins in apartamentul unui lider de clan interlop.

Aici, barbatul cu legaturi periculoase, mama si fiul lui ar fi facut trafic de persoane.

Femeia orbita de furie- mama liderului de clan, era- se pare- cea care le obliga pe tinere sa intretina relatii sexuale contra-cost. Fiul si nepotul ei se ocupau sa le racoleze pe fete, apoi le amenintau ca sa se prostitueze.

Citeste si: Bărbat din Vaslui, suspectat că ar fi violat o fetiță de 12 ani, pe care o avea în plasament! Când a aflat de incident, soția bărbatului a încercat să se sinucidă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Surse: Soția și fiul lui Gheorghe Dincă, suspecți

Citeste si: Un tânăr a murit într-un teribil accident! Partenera sa este în stare gravă

Andreea Borboros: O partida de amor costa între 150 si 200 de lei. Tinerele ajungeau sa aiba Chiar si 10 clienti pe zi cu care erau obligate sa întretina raporturi sexuale in apartamente închiriate din Timisoara. Uneori erau fortate sa isi vânda trupul la colt de strada.

Banii ajungeau, fireste, in buzunarele temutilor mafioti, care duceau o viata de lux in Timisoara. Conduceau masini scumpe, se relaxau la piscine si petreceau in cele mai exclusiviste localuri.

Cu totii- in frunte cu liderul gruparii- fac parte din clanul Spranceana, cunoscut in judetul Timis.

Liderul clanului Spranceana nu e la prima abatere. A fost anchetat de DIICOT in 2007 tot pentru trafic de persoane, fiind condamnat, ulterior, la opt ani de închisoare cu executare.

In urma perchezitiilor, 11 persoane au fost aduse la audieri. Intre acestea si unul dintre fiii sefului de clan.

Anchetatorii vorbesc despre o grupare care actiona de mai bine de un an si care- in ultimele luni- a fost monitorizata indeaproape.

Toti cei 11 suspecti au fost retinuti si audiati astazi, iar procurorii vor cere arestarea lor preventiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si