Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Fetele care „pescuiesc” urmăritori. Asociația Vânătorilor și Pescarilor din România a „capturat” succesul online

Câteva tinere îmbrăcate provocator care vorbesc despre cotele de vânătoare, pescuit și păsări migratoare au stârnit amuzament și controverse, deopotrivă. Mare le-a fost uimirea oamenilor să afle că sunt plătite de Asociația Vânătorilor și Pescarilor din România să-i promoveze așa cum se cuvine, în mediul online, iar fetele au pescuit urmăritori cu miile.

Redactia Stirile Kanal D,

Fetele care „pescuiesc” urmăritori [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu un decolteu generos la vedere, tânăra e plătită să transmită un mesaj pe care probabil mulți nici măcar nu l-au înțeles, că altceva le-a furat privirea.

Totuși fata insistă.

Asociația Vânătorilor și Pescarilor din România a „capturat” succesul online cu ajutorul noilor angajate

Dar Teodora nu e o singură aleasă de Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România să le promoveze mesajele. Și Ioana uimește.

Exact asta spun că au căutat reprezentanții Asociației care le-a angajat pe fete să-i promoveze: să capteze atenția lumii întregi.

Citește și: Clipe de coșmar pentru mai mulți români, aflați la pescuit în Italia. Mașina în care dormeau bărbații a căzut în lac. Au fost salvați în mod miraculos

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Ideile noastre nu au prins și am apelat la profesioniști. Ideea

este inedită. De peste zece ani avem o pagină de Facebook la fel populată cu tot felul de comunicate, de intervenții ale noastre, făcute la nivel guvernamental, parlamentar, european. Toate acestea nu au fost transparente, nu s-au văzut lucruri foarte serioase”.

Cu activitatea de peste 15 ani în domeniu, timp în care oamenii nu prea știau cu ce se ocupă, reprezentanții ONG-ului au decis că este momentul să fie mai vizibili în mediul online, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Doar că sutele de mii de urmăritori numai pescari sportivi nu sunt sau vânători. De fapt, vânători ar putea fi dacă folosim termenul la figurat.

Cel mai urmărit videoclip de pe contul de TikTok al asociației a reușit să adune nu mai puțin de opt sute de mii de urmăritori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI