Copiii lui Cristiano Ronaldo și ai Georginei Rodriguez s-au adaptat rapid la viața din Arabia Saudită, învățând și vorbind araba. Mai întâi, Georgiana Rodriguez a distribuit pe pagina sa de Instagram mai multe povești în care le arată pe fiicele sale Eva și Alana cântând un cântec în arabă. Apoi a urmat un videoclip în care Alana enumeră zilele săptămânii în arabă, în timp ce mama ei folosea Google translate. 

 

Citește și: Continuă Real Madrid parcursul incredibil în UCL? Ce șanse au ,,galacticii“ la un nou trofeu?

Familia lui Ronaldo, fericită în Arabia Saudită

"Vineri, sâmbătă, marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă", a spus Alana într-o pronunție clară. Georgiana l-a etichetat pe Ronaldo în povești, spunând că acum copiii lor pot să cânte și să vorbească în arabă. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

Ronaldo și Rodriguez au cinci copii, iar familia s-a mutat în capitala saudită Riyadh după ce superstarul portughez a intrat în rândurile clubului de fotbal Al Nassr, în luna ianuarie. El a fost primit oficial la Al Nassr în cadrul unei ceremonii masive care a avut loc la sosirea sa, alături de familie.

Ronaldo a fost la Manchester United, dar un interviu exploziv din noiembrie în care aborda situația de la club a dus la rezilierea contractului său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si