Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fetiță abuzată sexual de asistentul maternal. Reacția șocantă a soției acestuia

Caz socant într-o localitate din judetul Vaslui! Un asistent maternal a abuzat-o sexual pe una dintre cele doua copile pe care le avea in grijă. Cand sotia lui a aflat, a vrut sa-si puna capat zilelor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In loc sa aiba grija de cele doua copile pe care le avea in plasament, un asistent maternal din comuna Giurcani, din judetul Vaslui a abuzat sexual de una dintre fetite, in varsta de 12 ani.

Cand a aflat grozavia, sotia lui, tot asistent maternal, a incercat sa-si puna capat vietii.
In stare de soc, femeia a povestit grozavia cadrelor medicale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Medicul din echipaj a actionat imediat. A oprit masina si a alertat autoritatile. Fetita si inca o adolescenta de 14 ani, aflata tot in plasamentul familiei, au fost duse la spital pentru un control medical. Amandoua au ajuns apoi la un centru special din Barlad.

Vestea i-a uluit pe vecini care ii stiau pe cei doi drept o familie model si care avea copii in plasament de mai multi ani.

Politia a inceput cercetarile si l-a retinut pe violator.

Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui: In acest caz s-a deschis dosar de cercetare penala pentru viol.

Fetele vor fi supuse unor examene medico legale si sunt consiliate psihologic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI