„O fetiță de 11 ani din Arad a pus autoritățile pe jar. A sunat la 112 și a mințit că ea este, de fapt, o femeie răpită de fostul soș și ținută într-un beci. Apoi, la fel ca-n filme, și-a închis telefonul și a aruncat cartela. Copila a jucat teatru atât de bine, încât polițiștii au pornit în căutarea ei.

Colega mea, Iulia Dumitrașcu, are toate detaliile”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Șeful Poliției Brăila, prins beat la volan! A fost implicat într-un accident rutier

Fetița a păcălit polițiștii

Iulia Dumitrașcu, reporter: Într-adevăr, este vorba despre o fetiță de 11 ani care ar putea, clar, să fie o actriță de succes. Era ora 3 după-amiaza când copila a sunat la 112 și s-a dat drept femeie în toată firea.

A zis că este răpită de fostul soț și că este ținută la subteran. Apoi, a transmis operatorului 112 un nume la întâmplare, a zis că are 23 de ani și că e din Arad, după care a închis brusc telefonul. Și nu doar atât, minora a scos cartela din telefon, la fel ca-n filmele de acțiune, pentru a nu putea fi localizată.

Citește și: Un sirian a fost bătut de familie, în București. Tânărul aduce grave acuzații propriilor rude

Iulia Dumitrașcu, reporter: De aici, polițiștii, care au crezut farsa, au pornit o întreagă operațiune: au mobilizat agenți, polițiști de la Investigații Criminale și Jandarmi. Într-un final, au descoperit că e doar o glumă sinistră și au ajuns la ușa fetiței. Au aflat că are 11 ani și că venise din Germania, în vizită la rude. Fetița nu a putut fi trasă la răspundere, dar mama ei a fost amendată pentru deranjul provocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si