Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Fetița care a pus poliția pe jar! Copila de 11 ani a reușit pentru puțin timp să țină autoritățile în alertă

Poliția a realizat că este vorba despre o glumă. Fetița nu a pățit nimic, dar mama ei a primit o amendă pentru gluma făcută de copilul său.

Redactia Stirile Kanal D,

O fetiță de 11 ani a sunat la 112 și a spus că a fost răpită

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D / Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„O fetiță de 11 ani din Arad a pus autoritățile pe jar. A sunat la 112 și a mințit că ea este, de fapt, o femeie răpită de fostul soș și ținută într-un beci. Apoi, la fel ca-n filme, și-a închis telefonul și a aruncat cartela. Copila a jucat teatru atât de bine, încât polițiștii au pornit în căutarea ei. Colega mea, Iulia Dumitrașcu, are toate detaliile”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO Șeful Poliției Brăila, prins beat la volan! A fost implicat într-un accident rutier

Fetița a păcălit polițiștii

Iulia Dumitrașcu, reporter: Într-adevăr, este vorba despre o fetiță de 11 ani care ar putea, clar, să fie o actriță de succes. Era ora 3 după-amiaza când copila a sunat la 112 și s-a dat drept femeie în toată firea.

A zis că este răpită de fostul soț și că este ținută la subteran. Apoi, a transmis operatorului 112 un nume la întâmplare, a zis că are 23 de ani și că e din Arad, după care a închis brusc telefonul. Și nu doar atât, minora a scos cartela din telefon, la fel ca-n filmele de acțiune, pentru a nu putea fi localizată.

Citește și: Un sirian a fost bătut de familie, în București. Tânărul aduce grave acuzații propriilor rude

Iulia Dumitrașcu, reporter: De aici, polițiștii, care au crezut farsa, au pornit o întreagă operațiune: au mobilizat agenți, polițiști de la Investigații Criminale și Jandarmi. Într-un final, au descoperit că e doar o glumă sinistră și au ajuns la ușa fetiței. Au aflat că are 11 ani și că venise din Germania, în vizită la rude. Fetița nu a putut fi trasă la răspundere, dar mama ei a fost amendată pentru deranjul provocat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI