Atacat de mai multi indivizi chiar in fata blocului, Valentin Stoinescu se prabuseste la pamant. Indivizii care il bat o vor cu orice pret pe fetita barbatului, caruia instanta i-a oferit custodie totala.

Fosta sotie a constanteanului, originara din Rusia, actualul ei iubit dar si parintii ei au reusit, prin forta, sa i-o smulga pe micuta din brate.

Valentin Stoinescu, tatal fetei rapite: Am venit de la cumparaturi cu fetita.

Am luat fetita in brate si o sacosa in celalata mana. In timp ce ma-ndreptam spre scara blocului, am fost atacat de un grup de persoane.

Rusoaica a urcat-o pe copila speriata intr-o masina si a disparut cu ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De aproape 3 saptamani, Valentin nu mai stie nimic de fetita. Omul declara ca fragila sa fiica, in varsta de numai 4 ani, ar putea fi scoasa ilegal de fosta sotie din tara.

Rusoaica ar avea relatii la nivel inalt in Moscova si ar putea sa treaca granita cu tot cu minora.

Valentin Stoinescu, tatal fetei rapite: Mi-au spus-o verde in fata si mi-au si cerut copilul, sa o creasca ei in Rusia.

Bineinteles ca m-am opus si m-au amenintat ca o vor scoate ei ilegal. Au o ruda in familie care lucreaza in serviciile secrete ruse.

Valentin a intalnit-o pe Evgheniya in Milano. Acolo s-a indragostit pe loc de ea si a adus-o in Constanta. S-au casatorit, iar el, fiind navigator, a trimis acasa mii de euro in incercarea de a achita o casa, insa cand s-a intors in tara a aflat ca rusoaica a cheltuit toti banii in loc sa achite ratele.

Apoi femeia l-a parasit iar acum o vrea pe copila.

Valentin Stoinescu, tatal fetei rapite: Avea un amant si a plecat cu amantul. Ma deranjeaza ca a avut un amant, dar ma deranjeaza cel mai mult copilul.

Politistii au inceput o ancheta.

Cristina Vasile, purtator de cuvant IPJ Constanta: Poltistii din cadrul Sectiei 3 Politie efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si nerespectarea masurilor privind incredintarea copilului.

Reporterii Stirilor Kanal D au incercat sa ia legatura cu mama fetei, aceasta nu a raspuns la telefon. Fetita ar urma sa fie luata din bratele femeii de catre un executor judecatoresc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si