Pentru început întrăm în atmosfera din Vama Veche, acolo unde, fie ploaie, fie vânt, turiștii nu se lasă nici în ruptul capului să dezamăgească tradiția. Boema stațiune a fost scena unor chefuri cum n-a văzut Mamaia anul acesta, în prag de 1 Mai. Tinerii s-au dezlănțuit peste tot unde răsuna muzică în boxe. La terase, pe alei sau pe plajă, în jurul focului de tabără.

Nimeni n-a plecat să doarmă până la răsărit!

Dezlănțuiți la chefurile fără inhibiții

Parcă mai euforici ca niciodată și fără pic de inhibiții, vamaioții au făcut veritabile spectacole peste tot unde s-au strâns.

„Adevărat! Veniți aici în Vama Veche..... welcome, Romania!”

Aerul tăios ce a învăluit litoralul a fost rapid înfierbântat de gradele multe din pahare, iar pofta de distracție nu o putea stinge nici un uragan.

Citește și: VIDEO-Vama Veche, epicentrul distracției pentru tineri. Aceștia au început petrecerea încă de noaptea trecută. ,,Nu ne oprim nicio secundă''

„Bună, mamă. Suntem live''.

În cluburi, pe la terase, pe alei, oriunde s-a auzit muzică a fost rost de petrecere. Vama Veche a avut oaspeți câtă frunză și iarbă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cum să mă distrez și eu, toată lumea este frumos!”

„Ce muzică îmi place? Mie nu prea îmi place trapul ăsta. Mie îmi plac manelele, doamnă!”

„Cu ce buget ai venit? Am venit cu bugetul de 7 lei. Și ce faci cu 7 lei? Mă distrez, doamnă!”

Cu 7 lei nici valurile nu se mai lasă auzite, ar spune acest tânăr, care s-a revoltat teribil când a dat cu ochii de prețurile de la terase.

Grija banului s-a risipit însă rapid, că doar n-a vrut nimeni să se ducă la somn. Iar unii au pus în scenă propriile petreceri. Ei au cutreierat aleile din vamă cu.. discoteca pe patru roți!

Ne întoarcem puțin în timp. Ieri, acești tineri ajunseseră cu rulota în boema stațiune, nerăbdători și plini de entuziasm cu gândul la noaptea de pomină.

Și s-au ținut de cuvânt.

„Tu să le zici! Tu de acolo, până la iarnă!”

„Doamne, Vama Veche,  incredibil aici în Vama Veche!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Iar motive de sărbătoare au fost destule.

„Faci cinste? Am făcut și cinste, dar ei nu știu încă!”

Evident, nu puteau lipsi focurile de tabără de pe plajă, în jurul cărora turiștii au depănat amintiri și au trăit alte clipe memorabile pe care să le povestească mult și bine de acum încolo.

„E frig? Cum ți se pare vremea? Bă, având în vedere că sunt în mânecă scurtă cred că m-am îmbătat destul.

Recomand tuturor!”

Una peste alta, prima noapte a trecut și n-a rămas nimeni însetat. Poate doar cu dureri de cap. Însă leacuri se găsesc rapid, mai ales că vin alte nopți albe care trebuie trăite din plin și fără regrete!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si