Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Filip, dezvăluiri despre „Insula de milion”: „Indiferent de situație, ar călca pe cadavre pentru a ajunge în finală”

După ce a cedat brățara Nicoletei, Filip s-a întors acasă de pe „Insula de 1 milion”. Iată ce ne-a povestit fostul concurent despre experiența sa din jungla dominicană.

Redactia Stirile Kanal D,

Filip, dezvăluiri despre „Insula de milion” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Reality show-ul Insula de 1 milion captează atenția telespectatorilor cu evenimentele pline de tensiune prin care trec concurenții, în mijlocul junglei dominicane. Filip a părăsit recent competiția, alegând să-i cedeze brățara Nicoletei. Iar, astăzi, îl avem în platoul Știrilor, alături de soția sa, care l-a susținut din tot sufletul, acasă, pe tot parcursul evoluției sale. Ce l-a făcut să renunțe la brațară și cum vede el experienta pe Insula de 1 milion, aflăm chiar de la Filip”, a transmis Simona Pătruleasa.

Filip, dezvăluiri despre „Insula de milion”

Simona Pătruleasa: Așadar, ce te-a făcut să cedezi brățara Nicoletei? Cum se simți?

Filip: A fost un moment în care mi-am dorit să fac asta.

Așa am simțit, am crezut și am simțit că Nicoleta va merge mult mai departe decât ar fi mers oricare dintre concurenții de acolo. Într-adevăr am avut o altă intenție inițial, să-i cedez brățara lui Jaguaru, dar regulamentul concursului nu-mi permitea la momentul acela, iar eu am făcut o promisiune față de Micuțu și am spus că voi întoarce gestul nobil pe care el l-a făcut față de mine și atunci eu am simțit să fac acest lucru.

Simona Pătruleasa: Cum ai simțit toată această experiență? Care a fost cel mai greu moment?

Filip: Experiența pot spune că este unică în viață.  Aș recomanda oricui să meargă într-o astfel de experiență. Cel mai greu moment a fost, să spunem, aproape în fiecare zi atunci când îți aduci aminte de familia ta. Aceasta este cea mai cruntă chestie care se întâmplă acolo, dorul de familie.

Citește și: Duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, povestea de viață “parfumată” a Denisei Tănase: De la succesul în muzică la reușita în afaceri

Simona Pătruleasa: Simona, spune-mi ce sfat i-ai dat tu când a plecat în această experiență?

Simona, soția lui Filip: Cum știu că este foarte legat de noi, de familie, ăsta a fost primul sfat: să stea liniștit că noi suntem bine și cel de-al doilea sfat, cum știam că sunt foarte mulți concurenți, calmitatea s-o aibă maxim

pentru că sută la sută îi trebuia. Atunci i-am zis să fie cât de calm poate, să facă față tuturor experiențelor de acolo.

Simona Pătruleasa: Ai avut emoții mari când l-ai urmărit?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Simona, soția lui Filip: Eu cred că am plâns de când a plecat până s-a întors. Emoțiile le-am avut mai ales prima dată când am văzut primul concurs. Atunci mi-am dat seama că nu ține deloc de sport în general, implică mai multe lucruri și atunci am zis că ține totul de noroc și emoțiile bineînțeles au fost în continuu. Cele mai mari emoții eu am avut atunci când l-am văzut că plânge. Știu cât de sensibil este și într-adevăr atunci am fost nu emoționată, am început să plâng și mă rugam să vină acasă că-l știam că nu este atât de bine.

Simona Pătruleasa: E ceva ce ai schimba la tot parcursul tău în acest show?

Filip: Sub nicio formă nu aș schimba nimic. Acesta sunt eu, cel pe care l-ați văzut în emisiune. Acesta este unul și dintre motivele pentru care eu am ales să plec pentru că într-adevăr este un experiment social, măștile, pe timp ce trece, încep să cadă, lumea începe să-și arate adevăratul caracter, iar, din păcate, având în vedere caracterul meu, locul meu nu era acolo.

Simona Pătruleasa: Care a fost cel mai puternic adversar? Pe cine ai simțit mai puternic decât tine?

Filip: Adversar, ca și concurent, nu era nimeni mai puternic decât mine sau decât altcineva. De ce? Pentru că exact cum a spus și soția mea, probele nu țineau de aptitudini sportive, nu țineau de calități motrice, foarte multe dintre ele țineau până la urmă de șansă. Foarte multe dintre ele au fost pe muchie de cuțit. Nu putem spune că un sportiv sau un om cu o anumită meserie ar putea ajunge în finală, spunând asta de la începutul emisiunii. Pentru că totul era dinamic, probele erau foarte diferite. Oricine poate ajunge în finală, chiar doamna Angela, domnul Dumitru sau Denis, cel de 19 ani sau un om de 60 de ani.

Citește și: VIDEO- Armin Nicoară și experiența sa pe „Insula de 1 milion”. „Filip a fost alături de mine din toate punctele de vedere”

Simona Pătruleasa: Sorin de la nordici este în acest moment în centrul unor evenimente tensionate. Cum l-ai descrie pe el?

Filip: Egoist în primul și în primul rând, pervers în al doilea rând și ca și Silard, ar face orice să ajungă în finală. Indiferent de situație, ar călca pe cadavre pentru a ajunge în finala acestei emisiuni. Acesta este adevărul.

Simona Pătruleasa: De cine ți-a plăcut cel mai mult de acolo?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Filip: Sunt multe persoane pe care le admir. Nu pot să spun că este una singură. Aș putea să enumăr scurt. Ar fi Floricuța, Micuțu, Jaguaru, dar mai ales prietenul meu foarte bun, Puiuțu, cum îi spun eu, Armin Nicoară.

Simona Pătruleasa: Simona, l-ai mai lăsa să plece într-o astfel de experiență?

Simona, soția lui Filip: Doar cu mine. Împreună ar face față mult mai bine, părerea mea. Pe psihic în primul rând, nu mă refer la probe. 

Simona Pătruleasa: Din punct de vedere al supraviețuirii, cum ți s-a părut ca experiență?

Filip: Eu am mai experimentat astfel de trăiri. Într-adevăr, este foarte greu din fața televizorului, dintr-o zonă de confort, lucrurile par poate ușoare sau câteodată puerile din partea noastră când ne plângem sau chiar ne bucurăm pentru o bucățică de ciocolată. Însă, atunci când ți se dă mâncare cu porția și nu ai de unde să-ți procuri și știi că te culci flămând și a doua zi dimineață mănânci o mână de orez, lucrurile devin foarte apăsătoare, iar totul se dilată și emoțiile și sentimentele, mai ales timpul și ai impresia că acea foame nu se va termina niciodată. Aceasta este cea mai mare problemă acolo”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI