Un film care îi va ține cu sufletul la gură pe spectatori este A haunting in Venice, o adaptare după unul dintre romanele celebrei Aghata Christie. Producția plină de mister și suspans se desfășoară în Veneția, după cel de Al Doilea Război Mondial. Când renumitul detectiv Hercule Poirot, acum pensionat, participă la o ședință de spiritism, însă, când unul dintre invitați este ucis, îi revine nu doar sarcina de a găsi criminalul, ci și să descopere dacă se întâmplă sau nu ceva supra natural.

Pe cincisprezece septembrie va avea loc premiera filmului.

Mergem mai departe, la al doilea titlu mult așteptat, Expendables 4. Care sunt pregătiți să se așeze din nou în poziție de luptă. Mercenarii de elită vor avea nume noi în gașcă. Pe lângă Jason Statham și Silvester Stalone, joacă în peliculă și 50Cent, Megan, Fox și Andi Garcia. În acest film de acțiune și aventură, echipa se va confrunta cu un traficant de arme periculos. Pe data de 22 septembrie vom putea vedea partea a patra a francizei cu eroi.

Finalul lunii septembrie aduce pe ecrane și filmul SF, The Creator. Un fost mercenar al forțelor speciale are misiunea să vâneze arhitectul unei inteligențe artificiale diabolice, care vrea să distrugă omenirea. Însă dilema morală care apare în această producție este faptul că inteligența artificială a luat forma unui copil.

Pe 29 septembrie vom afla deznodământul acestui film, care se anunță spectaculos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Armand Assante, în vizită la Buzău. Actorul american a fost oaspetele de onoare al Festivalului Internațional de Arte

Tot atunci va avea premiera și un film de a dreptul înfricoșător, care continuă franciza Saw X îl are în prim plan pe criminalul în serie John Kramer, care călătorește în Mexic, în speranța că va găsi un leac miraculos pentru cancerul de care suferă. Însă, acolo descoperă că totul este o înșelătorie. Așa că noul său scop este răzbunarea sângeroasă.

Un film cu încasări record, care a intrat deja în cinematografe pe 1 septembrie este thriler-ul de Ecoliser 3, cu Danzel Washington și Dacota Fanning în rolurile principale. Producția a debutat pe primul loc în box office-ul nord american, cu treizeci și patru virgulă cinci milioane de dolari în weekend.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si