„Din păcate, o tânără de 21 de ani a murit în urma impactului violent. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Accident mortal provocat de fiul fostului primar din Cavnic. Bărbatul a fost prins băut la volan

Accidentul s-a petrecut între Baia Mare și Sighetu Marmației. Trei persoane se aflau în mașina condusă de un bărbat de 39 de ani, fiul fostului primar din Cavnic.

Au plecat din cabana unde au petrecut noaptea trecută și după un kilometru au izbit în plin un stâlp de pe marginea șoselei. Unul dintre pasageri, un bărbat de 26 de ani, a coborât singur din mașina făcută praf.

Citește și: Loredana, tânăra de 20 ani care și-a ucis prietena la Mangalia află dacă va rămâne după gratii: ”Nu am simțit nimic față de ea. Și acum simt ură”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din păcate, însă, o tânără de 26 de ani, aflată în autoturism, a murit în urma impactului devastator.
La spitalul din Baia Mare au ajuns șoferul de 39 de ani și pasagerul de 26.
„Cei doi pacienți sunt în stare stabilă, sunt cu traumatisme, unul cu traumatism toracic, unul cu traumatism toraco-abdominal, dar în acest moment sunt stabili”, a explicat Bogdan Lucian, director medical la Spitalul Județean Baia Mare.


Șoferul aflat la volanul mașinii de lux s-a ales cu un dosar penal.
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat și au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în organism”, a transmis Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.
Legea Anastasia a intrat în vigoare: asta înseamnă că șoferii care produc accidente mortale după ce au consumat alcool sau droguri nu scapă de închisoare.
În astfel de dosare, pedeapsa nu mai poate fi suspendată de judecători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si