Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Filmul atacului din Praga. Apar noi imagini de le masacru/ Autorul și-a împușcat mortal tatăl, iar apoi a ucis alte 15 persoane

Noi imagini din timpul masacrului de la Praga și-au făcut apariția. Autorul a povestit pe o rețea de socializare de planul său diabloci, chiar înainte să comită fapta. Și-a ucis întâi tatăl după care a mai împușcat mortal alte 15 persoane, iar alte 25 au fost rănite.

Maria Stiuca,

Masacrul din Praga- Imaginile polițiștilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Apar imagini incredibile din timpul atacului de la Praga, în urma căruia 15 persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite. Atacatorul mărturisise pe o aplicație că avea să comită masacrul, însă, abia după ce și-a ucis și tatăl, Poliția a aflat de planul său. Filmul tragediei este pus la cap chiar de camerele polițiștilor. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Noi imagini din timpul masacrului de la Praga

Autorul masacrului din Cehia avea 24 de ani și se numea David Kozak. Cu două ore înainte să semene moarte lângă târgul de Crăciun din Praga acesta a mai comis un gest cutremurător: și-a omorât propriul tată.


„La ora 12:45 am primit informații că un bărbat a fost găsit mort și am aflat în scurt timp că este tatăl suspectului, care a comis acest act atroce”, au transmis polițiștii.
Nu a durat mult, iar Poliția a aflat o informație care a dus ulterior la salvarea multor vieți.
„Am aflat relativ repede că este student al Facultății de Filosofie și am aflat că în clădirea Facultății de Filosofie din strada Celetná avea o prelegere la ora 14.
Am efectuat evacuarea acestei clădiri, pe care am terminat-o la ora 14:22”, au mai spus polițiștii.
Cinci minute mai târziu, înarmat până în dinți, David declanșa infernul. În timp ce oamenii erau evacuați din Universitate, din clădire răsunau focurile de armă.

Citește și: S-a aflat cine este de fapt autorul masacrului din Praga! Ce a făcut atacatorul înainte de tragedie?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mai mulți studenți prezenți în facultate s-au baricadat în sălile de curs. Au blocat ușile cu scaune și birouri, în timp ce alții au încercat să scape pe geam. Aproape 10 tineri au fost filmați atunci când își riscau viața și se adăposteau pe acoperișul facultății.


În tot acest timp, pe podul Carol, oamenii fugeau panicați în toate părțile.
La un moment dat, atacatorul a ieșit cu arma de asalt pe balconul universității. Este momentul în care un jurnalist curajos încearcă să-i atragă atenția, din stradă.
La 20 de minute de la masacru, chiar când polițiștii se îndreptau spre el, David s-a sinucis. Dar nu înainte de a omorî 15 oameni nevinovați și să rănească alți 25.
Tânărul avea asupra lui un arsenal terifiant și multă muniție, iar dacă Poliția nu ar fi intrat în clădire la timp, ar fi existat mult mai multe victime. Cu toate acestea, cu doar o zi în urmă, atacatorul mărturisea pe Telegram întregul său plan diabolic.
„Permiteți-mi să mă prezint, numele meu este David
Vreau să fac un atac în școală și eventual să mă sinucid. Alina Afanaskina m-a ajutat prea mult.
Acest canal este un jurnal în care voi vorbi despre viața mea înainte de împușcături”, a scris autorul masacrului pe Telegram.
El făcea referire la fata de 14 ani care a comis o faptă similară într-o școală din Rusia, și care l-ar fi inspirat. Acum, autorităţile îl suspectează pe David Kozak şi de moartea altor două persoane, un bărbat și fiica lui, care au fost găsiţi într-o pădure din apropierea capitalei cehe, săptămâna trecută.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI