Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe autostradă se vede cum șoferul unui TIR pătrunde pe banda de urgență, unde se afla staționat microbuzul. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat și a fost proiectat pe câmp, într-o râpă adâncă de patru metri.

Citește și: VIDEO A fost activat PLANUL ROȘU! Accident cumplit lângă Constanța: Microbuz plin cu turiști, lovit de TIR

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

În microbuz se aflau 12 turiști care se întorceau de la mare. Șoferul și pasagerii au fost transportați la spital în stare gravă. Din păcate, un bărbat de 62 de ani, pasager în microbuz, a decedat aseară la spital din cauza rănilor grave. Alte trei victime sunt în stare gravă la terapie intensivă.

Filmul complet al accidentului de pe A4. Ce au surprins camerele de supraveghere

Reprezentanții Spitalului Județean Constanța au transmis că starea celorlalte victime este stabilă, primesc tratament de specialitate și vor rămâne internate și în următoarele zile. La volanul tirului se afla un bărbat din Republica Moldova. Acesta le-a spus polițiștilor că ar fi pierdut controlul volanului.

Conducătorii auto au fost testați pentru droguri și alcool, iar rezultatele au fost negative. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si