Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Filmul complet al prinderii marocanului suspectat că ar fi ucis cu sânge rece 2 studenți la Iași. Ahmed Sami El Bourkadi planificase totul încă de acum o lună

Ies la iveală noi informații uluitoare despre crima care a șocat România. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins chiar în ziua în care una din victimele sale, Ioana Vanesa, era condusă pe ultimul drum de prietenii și familia îndurerată.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Planul malefic a fost pus la cale de acum o lună

Criminalul celor 2 studenți a fost prins în Roma, acolo unde se relaxa într-o vacanță pe care și-o rezervase încă de acum o lună. Nu era singur, ci însoțit de iubita lui, o tânără tot de origine marocană. 

Anchetatorii vor să afle dacă iubita marocanului are orice fel de implicare

[Sursa foto: bzi.ro]

Până să fie prins, Ahmed Sami El Bourkadi a avut grijă să își schimbe look-ul: s-a bărbierit complet și purta ochelari de vedere. Cu toate astea, tânărul nu a reușit să îi păcălească pe polițiștii care au reușit să îl identifice.

De asemenea, autoritățile au transmis faptul că mâna dreaptă a suspectului era bandajată. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, capturat la Roma

Cum a fost prins Ahmed Sami El Bourkadi

Polițiștii spun că, după descoperirea cadavrelor, au fost audiați alți doi tineri marocani din complexul rezidențial care aveau legături cu cele două victime.

Autoritățile au realizat că tinerii studenți nu au niciun fel de amestec. Au continuat cercetările și au descoperit un alt tânăr de origine marocană care ar avea legătură cu victimele. Surpriză, însă! Tânărul student era de negăsit...fiind vorba chiar despre Ahmed Sami El Bourkadi.

Citeste si: VIDEO| Imaginile durerii! Ioana-Vanesa, tânăra studentă ucisă la Iași alături de iubitul ei, a fost înmormântată astăzi. Tatăl fetei, în lacrimi: „Urma să vină acasă...”

După crimă, Ahmed Sami El Bourkadi a plecat într-un city break împreună cu iubita

Anchetatorii spun că Ahmed Sami El Bourkadi a plecat spre Roma pe data de 11 decembrie 2021, la o zi după ce trupurile neînsuflețite ale tinerilor studenți au fost descoperite, potrivit bzi.ro.

În momentul în care a ajuns la Aeroportul Iași, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă albastră, cu guler de blană, purta o mască chirurgicală albastră, ochelari de vedere și avea o geantă de voiaj, spun aceleași surse. 

Citeste si: Presupusul criminal din Iași vrea să scape de închisoare! Suspectul a contestat decizia de arestare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autoritățile spun că autorul a căutat cu orice preț să fugă din țară cât mai repede după comiterea dublei crime. Nu a fost așa, însă. S-a descoperit ulterior faptul că Ahmed Sami El Bourkadi își cumpărase biletele pentru city break în urmă cu o lună. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI