În timp ce șefii poliției române se laudă cu acțiunile în care implică sute de mascați, elicoptere și autospeciale de ultimă generație, în Arad, doi indivizi extrem de periculoși, au evadat chiar de sub nasul agenților care îi păzeau. Sunt principalii suspecți în cazul bancomatului aruncat în aer în luna iulie. Deși au fost capturați, în cele din urmă, evadarea lor spectaculoasă demonstrează o hibă uriașă a sistemului, a

transmis Cristian Sabbagh.

Filmul evadării celor doi suspecți care au aruncat în aer un bancomat, la Arad

Cei doi indivizi extrem de periculoși erau transportați din Caraș Severin la Tribunalul Arad cu această mașină, un autoturism cu girofar și însemne folosit în mod normal pentru patrulare. Erau legați unul de celălalt cu o pereche de cătușe, însoțiți de doi agenți. Au reușit totuși să le desfacă și chiar la intrarea în tribunal au fugit.

Au alergat în direcții diferite ca să- i deruteze pe agenți. Primul suspect, un cetățean albanez, a fost prins în câteva minute după ce a fost alergat prin centrul Aradului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu prietenul său, un român, a fost ceva mai dificil. Ieșirile din oraș au fost blocate în scurt timp, iar polițiștii au verificat fiecare autoturism. A fost prins după aproximativ patru ore, la douăzeci de kilometri distanță. Se pare că soția sala ar fi ajutat. I-a pregătit o mașină și astfel individul a reușit să iasă rapid din Arad.

Având în vedere evadarea de sub escortă, conducerea Inspectoratului de Poliție Județeană Arad a dispus efectuarea de verificări interne prin structura de specialitate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă în vederea efectuării cercetărilor în cauză, au transmis autoritățile.

Cei doi indivizi alături de un alt complice sunt suspectați că au aruncat în aer un bancomat în județul Arad în luna iulie. Paguba este estimată la două sute de mii de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si