Un episod halucinant dar tragic deopotrivă s-a derulat într-o familie din Cluj. Un fost director de bancă și părinții lui au pierit fulgerător când au vrut să se răcorească în piscina gonflabilă din gospodărie. S-au electrocutat de la un fir electric tras anapoda prin curte. Vecinii au făcut macabra descoperire și au alertat poliția. Atenție- sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Electrocutați în piscina gonflabilă

Ovidiu și părinții săi se aflau în curtea casei atunci când s-a produs tragedia. Pentru că nu mai răspundeau la telefon, un vecin a mers acolo și i-a găsit pe toți fără suflare. Omul a sunat imediat la 112.

I-am căutat eu că trebuia să iau ceva și nu au răspuns la telefon. Nu știu ce a fost acolo în spate ca eu nu m-am dus să văd și când i-au găsit băieții au zis că sunt aici grămadă, dar zic eu nu vreau să văd, a spus un vecin.

Anchetatorii au găsit cadavrele lângă o piscină gonflabilă, deasupra căreia treceau mai multe cabluri și fire care alimentau becuri din copaci. Tânărul s-ar fi electrocutat primul, iar apoi părinții care au încercat să îl salveze au sfârșit în același mod.

Nici nu-i bine a povesti. E un necaz uriaș pe toată familia, nu se poate compara, a

spus un vecin.

Medicii veniți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

La locul incidentului s-au găsit cele trei persoane in piscină. Ambulanța care s-a deplasat la locul incidentului a găsit trei victime într-adevăr decedate, s-a anunțat poliția și procuratura, au transmis medicii.



Si specialiștii de la compania de electricitate au ajuns acolo și au constatat improvizația electrică de la care ar fi pornit nenorocirea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De la tabloul lor principal din casa si-au tras tot felul de fire prin curte. Culmea ca improvizațiile alea, firele alea două de curent le-au tras chiar deasupra piscinei. Firele erau trase deasupra piscinei și probabil că unul s-ar fi rupt, a spus un electrician.

Familia locuia într-un cartier liniștit, la marginea orașului. Părinții aveau grija de gospodărie, iar fiul lor își dorea să construiască și alte imobile in zonă. Ovidiu era singurul copil al familiei. Avea 46 de ani si era pasionat de sporturi montane. În trecut a fost director de sucursală bancară din oraș, iar pana in prezent se ocupa mai mult de afaceri imobiliare.

Ovidiu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Oameni de treabă, de omenie. Muncitori... Da, muncitori, la locul lor... tragedie, o familie întreaga, copil, mama, tata, deci parinti, a transmis un vecin.

Oamenii legii au deschis o anchetă și vor stabili cum s-a produs tragedia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului. In cauza se continua cercetările într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, au transmis reprezentanții IPJ.

Vecinii și apropiații familiei au grija acum de animale si gospodăria care a rămas fără proprietari.

Citește și: Ireal cu cât a fost amendat un șofer prins drogat la volan, în România. Este cea mai mare contravenție penală din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si