Puștiul se asigură că nu îl vede nimeni, însă omite un amănunt important: camera de filmat

Înainte de atac, băiatul, care nu pare să fi trecut de vârsta majoratului, dă câteva ture prin fața magazinului și încearcă să pară cât mai degajat astfel încât să nu atragă atenția. Ignoră însă un detaliu extrem de important, un afiș mare lipit pe geamul magazinului care arată, culmea, că obiectivul este monitorizat video.

Citeste si: VIDEO| O femeie din Capitală este căutată de polițiști după ce a furat mai multe plante de pe scara unui bloc

Camera de supraveghere surprinde fiecare mișcare a băiatului, fără să bage de seamă, acesta sparge geamul cu cotul și se chinuie să deschidă fereastra închisă pe dinăuntru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Numai că mașinile care trec prin zonă îl cam sperie așa că se preface de câteva ori că se uită în vitrină, ori că așteaptă liniștit pe trotuar. După aproximativ cinci minute de tensiune, reușește să deschidă geamul, curăță cioburile de sticlă de pe pervaz și într-o fracțiune de secundă se strecoară înăuntru. Declanșează însă alarma și se panichează.

Citeste si: VIDEO| Mai mulți tineri din Timișoara au fost surprinși în timp ce furau butelii

„Individul, nu știm despre cine este vorba, a apucat să intre dar prea puțin. S-a declanșat alarma și cred că s-a speriat.”, a spus vânzătoarea magazinului. 

Proprietarii magazinului au postat imaginile pe rețelele de socializare și l-au invitat pe tânăr să vină și să plătească stricăciunile. Polițiștii nu i-au dat deocamdată de urmă.

Citeste si: Ce riscă martora-cheie din dosarul morții Raisei, după ce a șters imaginile care puteau rezolva cazul! A fost presată să distrugă filmările? Dezvăluiri exclusive

VIDEO: Imaginile surprinse de camerele de supraveghere 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si