“Sa vii jos sa te dansez aici in sufragerie”, își spuneau soții Firea-Pandele pe melodia Jerusalema, într-o postare care a încins internetul.
În vreme ce Gabriela Firea și Florentin Pandele puneau în scenă dansul care a înnebunit planeta- mai toți bucureștenii explodau de nervi că la robinete apa caldă- acest „must have” al omenirii- lipsea cu desăvârșire...

Firea, marea perdantă, s-a dezlănțuit

"Ai grija ca esti lucrata apa calda se opreste intentionat”, îi spunea soțul Gabrielei Firea.
Au început să circule în spațiul online tot felul de glume- ba chiar s-a folosit de asta și rivalul ei Nicușor Dan- iar pe Firea pare să o fi răscolit până în adâncul sufletului.

Citeste si: Clotilde Armand: Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. I-am prins cu mâna în sac

Ar fi doar unul dintre motivele care au frânat ascensiunea Gabrielei Firea spre încă o victorie. Detronată din fotoliu- marea perdantă s-a dezlănțuit astăzi la ușa partidului și a mitraliat contracandidații pe care îi acuză de atacuri josnice.
„Sunt mulți oameni care păcălesc doar cu o limbă ascuțită și veninoasă! S-a spus că am venit să pandelizez Bucureștiul", s-a dezlănțuit marea perdantă a alegerilor de duminică.
Apoi, a îndreptat tunurile spre foștii colegi de partid- Victor Ponta și Robert Negoiță.

Marea perdantă de duminică, Gabriela Firea, și-a mitraliat dușmanii

„Doamna Firea cred că a pierdut pe mâna ei, sigur a pierdut pe mâna ei!”, spun bucureștenii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea: „Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti”

Însă dincolo de atacurile despre care vorbește fostul primar al capitalei- analiștii politici susțin că nu i-a făcut prea mult bine nici asocierea cu... „sora ei”- așa cum o alintă Firea pe Dana Budeanu!
“Am auzit-o pe Dana (n.r. Budeanu) ca vrea sa fie surioara ta in campania asta”, îi spunea primarul Pandele primăriței Firea.
“Nu ma sustine pt bani, ci ma sustine ca mama”, preciza Gabriela Firea
Iar în vreme ce Gabriela Firea posta pentru susținători citate din Sfântul Ioan Gură de Aur- un taifun de ironii- izvorâte în mediul online- au devenit virale. Fostul primar general apărea zâmbitoare în fotografii prelucrate ba în mijlocul cartierelor sărace din Ferentari, ba pe străzile umflate de puhoare sau zburând deasupra traficului infernal din capitală.

Gabriela Firea, multe războaie cu adversarii

Iar de-a lungul mandatului- unii analiști spun că s-a făcut remarcată mai degrabă pentru războaiele purtate cu rivalii- decât prin realizări.

Citeste si: Negoiță, atac devastator la Firea: E victima propriei dorinţe de mărire

„Dați-mi un pumn, băteți-mă", i-a cerut Gabriela Firea la un moment dat unui realizator de emisiuni.


Faptul că nu a existat o dezabatere în această campanie ar fi un alt defavor pe care Gabriela Firea ar trebui să-l noteze în analiza pe care spune că o va face în partid- cred analiștii politici. Acum- însă- vorbește public despre problemele cu care se confruntă capitala- cum ar fi apa caldă, traficul sau infrastructura și susține că nici actualul primar nu le va putea rezolva.
„Din păcate, eu nu voi mai putea face nimic ca să mângâi aceste dezamăgiri!”, spune fostul primar general pe internet.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Război total pe Primăria Sectorului 1. Jandarmii au ajuns la sediul BEC. Ce a găsit Poliția, după acuzațiile lui Clotilde Armand

Analiștii spun că peste patru ani s-ar putea să candideze din nou și chiar să câștige. Deocamdată, Gabriela Firea susține că va sprijini în continuare proiectele capitalei din fotoliul de parlamentar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si