Fiul unui milionar din Gorj a fost prins la furat într-un supermarket din Târgu Jiu, iar paguba se ridică la 1.400 de lei. Ce a făcut mai exact bărbatul știe colega mea Ellvira Costache! Bună dimineața, Ellvira. Te ascultăm, a transmis Simona Pătruleasa.

Fiu de milionar, hoț de ocazie

"Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, care provine dintr-o familie înstărită din Târgu Jiu, s-a dus la supermarket și a început să înlocuiască etichetele produselor pentru a plăti mai puţin la casă.

Dar nu se oprea aici. Lua chiar și sticle scumpe de whisky de pe raft și le punea în cutiile unor branduri mai ieftine, trecând astfel cu ele de casele de marcat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prin aceste metode, fiul milionarului din Târgu Jiu a furat produse în valoare de 1.400 de lei. Tatăl hoțului deține mai multe spații comerciale în Târgu Jiu și nu ar avea probleme cu banii, așadar gestul fiului e de neînțeles. În plus, cel anchetat acum pentru furt nu pare s-o ducă nici el rău. În poze apare fericit în vacanțe, în țări străine.

Potrivit unor surse citate de presă locală, fiul omului de afaceri a mers la audieri cu un autoturism Lexus în valoare de 100.000

de euro.

A fost reținut inițial, iar acum e cercetat în libertate pentru furt calificat şi înşelăciune", a transmis Ellvira Costache.

Citește și: VIDEO- Afară e ger, la fel și-n calorifer. O sută de mii de bucureșteni, lăsați fără căldură și apă caldă după o avarie la conducta primară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si