Mascații care au făcut percheziții în 18 locuințe au descoperit acasă la fiul părintelui o întreagă plantație de cannabis. Plantele ilegale erau crescute și îngrijite în sere, apoi erau vândute, împreună cu droguri de mare risc, spun procurorii DIICOT.

„Ce să-ți dau eu, dacă e cercetare? Habar n-am. Tocmai am aflat și eu”. Aceasta a fost reacția slujitorului Domnului, după ce reporterii Kanal D au încercat să obțină un punct de vedere despre fiul acestuia.

Subiectul e unul sensibil, se pare, mai ales că n-ar fi prima abatere a tânărului. Fratele acestuia, care a murit în urmă cu 4 ani, ar fi fost și el în trecut cercetat tot pentru trafic de droguri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: De ziua lui Ioan Gyuri Pascu, colegul Silviu Petcu s-a recules la cimitirul din Agnita: ”Noi încă râdem cu tine!”

“Nu cred că părinții poartă vina de așa ceva, părerea mea. Probabil că li s-a oferit totul și au profitat”, spun oamenii din comunitate. „Credeți că îi afectează imaginea părintelui?- După cum îl știu, da. E un om harnic, muncitor, un duhovnic bun”.

În cartierul orașului Târgu Frumos, unde locuiește familia, vecinii vorbesc numai de bine despre preotul comunității. Le pare rău că reputația chipului bisericesc e umbrită acum de faptele scandaloase ale fiului său.

“Nu-i bun dacă e băiat de preot. Trebuie să facă așa? Să facă după cum scrie în Biblie, nu?”, spune altcineva.

Momentan, fiul parintelui, dar și alti 9 suspecți ai grupării infracționale au fost duși la sediul DIICOT, pentru audieri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: