Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Fiu de preot, acuzat de trafic de droguri

Acest tânăr care în fotografii apare ca un familist convins este fiul unui preot din Târgu Frumos și  - totodată -  suspect într-o anchetă de amploare a procurorilor DIICOT.  Bărbatul ar face parte dintr-un grup infracțional ce avea ca scop principal traficul de droguri.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mascații care au făcut percheziții în 18 locuințe au descoperit acasă la fiul părintelui o întreagă plantație de cannabis. Plantele ilegale erau crescute și îngrijite în sere, apoi erau vândute, împreună cu droguri de mare risc, spun procurorii DIICOT.

„Ce să-ți dau eu, dacă e cercetare? Habar n-am. Tocmai am aflat și eu”. Aceasta a fost reacția slujitorului Domnului, după ce reporterii Kanal D au încercat să obțină un punct de vedere despre fiul acestuia.

Subiectul e unul sensibil, se pare, mai ales că n-ar fi prima abatere a tânărului. Fratele acestuia, care a murit în urmă cu 4 ani, ar fi fost și el în trecut cercetat tot pentru trafic de droguri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: De ziua lui Ioan Gyuri Pascu, colegul Silviu Petcu s-a recules la cimitirul din Agnita: ”Noi încă râdem cu tine!”

“Nu cred că părinții poartă vina de așa ceva, părerea mea. Probabil că li s-a oferit totul și au profitat”, spun oamenii din comunitate.

„Credeți că îi afectează imaginea părintelui?- După cum îl știu, da. E un om harnic, muncitor, un duhovnic bun”.

În cartierul orașului Târgu Frumos, unde locuiește familia, vecinii vorbesc numai de bine despre preotul comunității. Le pare rău că reputația chipului bisericesc e umbrită acum de faptele scandaloase ale fiului său.

“Nu-i bun dacă e băiat de preot. Trebuie să facă așa? Să facă după cum scrie în Biblie, nu?”, spune altcineva.

Momentan, fiul parintelui, dar și alti 9 suspecți ai grupării infracționale au fost duși la sediul DIICOT, pentru audieri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI