La scurtă vreme după ce interlopul Romeo Ursu, poreclit Genică Boenică, a fost capturat și adus în țară, autoritățile anunță că au pus mâna și pe fiul lui. 12 ani au trecut de când a fost condamnat la închisoare. Bărbatul a fost adus din Iordania, acolo unde se ascundea alături de tatăl său. Cu detalii vine colega mea, Adina Iliescu, transmite Silvia Ioniță.

Capturat după 12 ani

Potrivit Ministerului Justiției, Romeo Marian Ursu a fost adus în țară în cursul zilei de ieri, cu un avion din Iordania sub escorta poliției pe aeroportul Otopeni din Capitală.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului.

Citește și: VIDEO- Bărbat bătut pe stradă de un grup de indivizi/ L-au căsăpit și l-au lăsat lat. Norocul bărbatului a fost un polițist aflat în timpul liber, care i-a acordat primul ajutor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fiul interlopului Romeo Ursu, poreclit Boenică, a fost dus imediat după ce a ajuns pe teritoriul țării noastre la Penitenciarul Rahova acolo unde își va ispăși sentința.

De altfel, și tatăl său, a fost adus în țară tot din Iordania în urmă cu o lună. Interlopul era căutat de mai bine de 15 ani după ce fusese condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si