Andrei Cornu, fiul cel mic al omului de afaceri Georgica Cornu, a fost reținut laolaltă cu alți trei prieteni după ce camerele de supraveghere din 2 malluri din Timișoara i-au filmat in timp ce furau din magazine haine de branduri internaționale.

”Au venit politistii au intrat in casa, au căutat niște haine, l-au pus sa aducă niște haine de marca, a adus vreo câteva toate hainele, vreo 7-8-10 piese, le-au fotografiat dar care erau haine vechi.

Au căutat dacă mai are și altceva, au constatat ca nu mai are, i-am întrebat despre ce e vorba, mi-au explicat ca au furat niște haine de la magazine și că ar fi fost văzut și el cu 2 persoane din cele care au furat”.

Citeste si: VIDEO| Copil mutilat și ținut sclav la stână

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În aceasta grupare Andrei Cornu avea rolul de cărăuș. Practic, el aștepta in mașina in fata centrului comercial, in timp ce prietenii lui sustrăgeau hainele din magazinul unde se vând branduri internaționale. Mai apoi, hainele au fost transportate de fiul omului de afaceri la domiciliile prietenilor lui acolo unde polițiștii le au găsit in urma unor descinderi.

Sociologii vorbesc despre un fenomen al beizadelelor care pare să se extindă tot mai mult și vin și cu o explicație pentru comportamentul halucinant al copiilor de bani gata.

Citeste si: Ce au putut să găsească polițiștii în locuința unui bărbat! A fost arestat pe loc

”Foarte multe cazuri de acțiuni delincvente din partea minorilor pot fi influențate de adulții manipulatori din mediul lor social.

O alta potențiala cauza poate fi stilul parental abordat de familia tinerilor fie printr-un stil autoritar in care chiar dacă părinții au o situație parentala foarte buna ei tind sa țină sub control ce oferă tânărului astfel încât acesta caută sa obțină ce vrea prin alte metode”, spune sociologul Theofild Lazăr.

Dacă procurorii vor decide ca aceștia reprezintă un pericol public, cei 4 ar putea ajunge după gratii sau in arest la domiciliu.

Citeste si: BREAKING NEWS! Fiul unui cunoscut om de afaceri din Timișoara, reținut pentru o faptă rușinoasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si