Fiul unui celebru actor spaniol a primit închisoare pe viață după ce a povestit în detaliu polițiștilor cum l-a omorât pe chirurgul cu care își dăduse întâlnire în Thailanda. De la o relație începută pe Instagram, până la șantaj și o crimă pasională, a fost doar un pas.

Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: Ele sunt cele trei românce care au jefuit mai multe magazine din Marea Britanie. Au fost prinse în flagrant, iar când și-au aflat sentința au început să plângă: "Regret profund"

 

Daniel Sancho Bronchalo, cunoscut chef online și fiul vedetei de televiziune Rodolfo Sancho, a scăpat de la condamnarea la moarte doar pentru că a cooperat cu anchetatorii și a povestit în detaliu cum a ajuns să l omoare pe chirurgul columbian Edwin Arrieta Arteaga. Cei doi s-au întâlnit pe o insulă din sudul Thailandei, iar acestea sunt ultimele imagini cu medicul în viață. La câteva zile de la această plimbare pe scuter bucăți din trupul lui Arrieta au fost găsite împrăștiate în mai multe locuri de pe insulă.

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si