"Pastorul din Bihor, al cărui fiu a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, spune că trăiește pe propria piele pilda fiului risipitor. Între timp, tânărul a încercat să-i convingă pe judecători să-l lase în libertate sau măcar în arest la domiciliu. Comunitatea este împărțită în două. Unii îl condamnă, alții nu-l văd un pericol public, deși anchetatorii spun că vindea stupefiante minorilor", a transmis Cristian Sabbagh.

Fiul unui pastor din Bihor a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

„Trec prin cea mai devastatoare criză din familie, abia aștept să mă duc acasă... Am fost un fiu risipitor. Am crezut că-s mai tare, nu sunt!, a declarat fiul patorului.

Pastorul din Beiuș le-a predicat românilor din America pilda fiului risipitor trăită acum pe propria piele. Vladimir Pustan Jr este după gratii, acuzat că vindea droguri de mare risc tinerilor, mulți minori. Regretele tatălui sunt tardive, cred unii localnici.

"Cum să nu fie șocant, să mai afirme și dânsul, că a trebuit să se ocupe de altceva și nu a avut timp de educația copiilor. Dar totuși nu este părinte care să vrea ca al lui copil să facă rău, dar probabil, anturajul, prietenii", a spus un om din Beiuș.

Ca o ironie a sorții, tatăl lui, pastorul Vladimir Pustan, vrea să construiască anul acesta un centru pentru dezintoxicare.

Tânărul a vrut să fie lăsat în libertate sau măcar în arest la domiciliu, dar avocații nu au reușit să facă asta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cazul care a zguduit comunitatea penticostală a împărțit lumea în două în Beiuș. Sunt destui și cei care se roagă pentru libertatea celui acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Mai șocant e că fiu de pastor a îmbrăcat în trecut uniforma de polițist.

"Vladimir Pustan Jr a lucrat timp de cinci ani în Poliție, mai întâi în București iar apoi aici la Beiuș. Și-a dat însă demisia din sistem în 2019 din cauza salariului prea mic iar de atunci își ajuta tatăl în proiectele bisericii din spatele meu", a spus un om din Beiuș.

Ulterior, a apărut cu tatăl său în vloguri, unde dezbăteau probleme societății.

Și pastorul Vladimir Pustan e controversat. În trecut, a iscat un uriaș scandal după ce a povestit public cât de violent a fost cu o fetiță de 12 ani pe care părinții au adus-o la el să-i corecteze, chipurile, problemele de comportament.

Citește și: "Este inuman". Un condamnat la moarte va fi executat cu o metodă "de groază", care nu a mai fost folosită niciodată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si