Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Fizica și chimia, învățate mai ușor prin experimente. Copiii descoperă știința în timp ce se distrează

Prin astfel de experimente, copiii înțeleg mai ușor știința și fenomenele din jurul lor, dar își stimulează și creativitatea.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cu ajutorul a sute de experimente, dar și demonstrații practice inedite, cei mici reușesc să își dezvolte mai ușor curiozitatea și creativitatea. Totul se întâmplă într-un centru științific din București, unde copiii pot să învețe fizică și chimie prin joacă”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: 4 jocuri de îndemânare pentru copilul tău: dezvoltarea creativității și a gândirii critice

Ce experimente pot desfășura copiii

Printre experimentele pe care copiii le pot încerca în acest loc sunt: bobina Tesla, globul cu plasmă și iluziile optice. Totuși, activitatea preferată a celor mici este bobina specială care produce fulgere.

Desigur, cei mici sunt supravegheați de specialiști. Acest centru are o sută de experimente interactive.

Citește și: VIDEO Ziua Învățătorului, pe placul copiilor! Cei mici s-au distrat alături de cadrele didactice

Care este costul unui bilet

Respectivul centru este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Costul unui bilet pornește de la 28 de lei pentru un copil, ajungând la 35 de lei în cazul adulților.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI