Au rămas fără casă în plină iarnă

Sunt imagini suprinse la scurt timp după ce o casă din satul Olteni, comuna Teișani, a fost cuprinsă aproape în totalitate de flăcări care s-au ridicat și la 10 metri înălțime. Vâlvătaia a cuprins, rând pe rând,  o casă și mai multe anexe gospodărești și s-a extins la un atelier de tinichigerie în care se aflau mașini.

„Eu am ieșit din casă în curte și când am văzut mi s-a făcut rău.

Ardea tare. Era focul sus de tot.”

După apelul la 112 la fața locului au ajuns 39 de pompieri cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și o ambulanţă.

Totul se putea transformă într-un dezastru pentru că în curte se afla și un stand de butelii. Din fericire acestea au fost îndepărtate la timp.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Am încercat să ajutăm cât am putut. am scos mașini și bunuri materiale care s-au putut recupera... Ardea foarte tare. Erau flăcări și de 10 metri!”

Citeste si: Incendiu la un bloc din Medgidia. 40 de locatari au fost evacuați iar 5 au ajuns la spital

Flăcările le-au înghițit gospodăria

Când a văzut dezastrul, proprietara casei a făcut atac de panică și a fost ajutată de un echipaj de salvatori.

În urma incendiului au murit și 30 de păsări, pe care oamenii le aveau în ograda.

Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova: „La locul intervenției au fost mobilizați 35 de subofițeri și 4 ofițeri. Ne-am deplasat cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială Smurd și două autospeciale de primă intervenție și comandă.”

Citeste si: Incendiu puternic la un azil de bătrâni. 50 de persoane au fost evacuate

Din primele concluzii, incendiul ar fi pornit de la un șemineu din locuința, care ar fi avut coșul de fum necuratat corespunzător.

Citeste si: Un preot din Constanța a murit, după ce a ars de viu în propria locuință. Focul ar fi fost pus intenționat

VIDEO- Imagini cu intervenția pompierilor:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si