„De la ce a pornit vâlvătaia știe colegul meu, Adrian Jătăreanu, bună ziua, Adrian, te ascultăm”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Case mistuite de foc în mijlocul iernii

„Bună ziua, Cristina! Bun găsit tuturor! A fost o noapte albă pentru pompierii din județul Argeș. Aceștia au fost solicitați să intervină la patru incendii în patru localități diferite. Alertele la 112 s-au dat după miezul nopții, iar în fiecare caz pompierii au intervenit cu numeroase autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu ambulanțe dar și cu echipaje SMURD.

Vorbim în toate aceste cazuri despre trei victime: doi bărbați o femeie, proprietarii a trei dintre casele mistuite de flăcări care au ajuns la spital cu răni și arsuri pe față, pe mâini și pe picioare. Starea lor nu este gravă, însă vor rămâne în continuare sub observația medicilor la spitalul unde au fost internați. Pompierii au avut parte de intervenții extrem de dificile pentru că flăcările s-au extins rapid la toate locuințele. Exista riscul ca vâlvătaia să afecteze și alte clădiri din zonele unde au izbucnit aceste incendii, însă, din fericire, toate au fost lichidate. Acum au început anchetele pentru că pompierii trebuie să afle de la ce au izbucnit aceste incendii, iar două dintre principalele suspiciuni ar fi sobele defecte sau coșurile de fum lăsate necurățate”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Incendiu la un hotel din centrul Bucureștiului! 20 de persoane au fost evacuate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: