„Florile sunt la mare căutare de 1 martie, deoarece mulți aleg să ofere astfel de mărțișoare parfumate persoanelor dragi. Ce alegeri fac ne explică colega mea, Dana Luțu, care se află într-o florărie”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Florile primăverii, cu mama Andreei Tonciu

Dana Luțu: Toate doamnele și domnișoarele vor să fie răsfățate cu flori colorate, ușor parfumate.

Unii oameni au mizat pe comenzile online, iar domnii au venit în florării ca să aleagă florile speciale pentru preferatele lor. Suntem în florăria doamnei Maria Tonciu, cea care o să ne facă câteva recomandări de buchete de flori inspirate.

Citește și: Kanal D împlineşte astăzi, de Mărtişor, 17 ani! Primăvara aduce noutăți pentru public

Maria Tonciu: La mulți ani tuturor femeilor din România și de peste tot, de altfel. Ca și flori, anul acesta, ca de fiecare dată, de 1 martie începem cu florile de sezon, acestea fiind lalelele, freziile, ghiocei și narcise. Majoritatea clienților preferă florile de primăvară, după aceea mai avem o categorie de clienți care sunt mai dornici să răsfețe mai mult persoana iubită și atunci se axează către un buchet mai amplu de trandafiri și tot felul de flori de primăvară și exotice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dana Luțu: Și dacă vorbim aici de multitudinea de culori și de parfum, văd aici un buchet mai sofisticat, pentru doamnele mai pretențioase, probabil.

Maria Tonciu: Da, exact. Asta vă spuneam, că sunt domni care vor buchete mai sofisticate și pentru acesta noi ne pregătim pentru dânșii intens. De aproximativ 2-3 zile lucrăm la aceste buchete. Comenzile se fac mai mult online în perioada aceasta, dar sunt și domni care preferă să vină la magazin și să aleagă singur și culori și diversitatea pe care o avem.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si