Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Florile primăverii, într-o nouă prezentare. Cele mai impresionante aranjamente pentru 8 martie

Ziua de 8 martie este ocazia ideală de a impresiona doamnele și domnișoarele din viața noastră. Iată cum putem înlocui banalele aranjamente cu unele impresionante și de lungă durată.

Redactia Stirile Kanal D,

Florile primăverii, într-o nouă prezentare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„8 martie este un prilej perfect pentru a arăta femeilor din viața noastră iubirea și aprecierea. Fie că avem în jur femei puternice și independente, fie că au suflete delicate și romantice, fiecare doamnă sau domnișoară va fi impresionată de un aranjament floral dăruit din suflet. Iar dacă v-ați plictisit de banalele buchete, anul acesta, floriștii vin cu propuneri cu totul deosebite”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Florile primăverii, într-o nouă prezentare

„Avem un aranjament cu tavă din metal, unde am plantat foarte multe flori de primăvară: zambile, narcise, o creangă cu inserție mică de mușchi și toate sunt puse în această tavă. Vine foarte frumos, mai ales cei care au grădini, exterior, afară. Cel puțin 3-4 săptămâni te bucuri de ele. Înfloresc într-un proces gradual”, a explicat Nicu Bocancea, florist.

Citește și: Trei comercianți s-au luat la bătaie în Botoșani. Ca arme, bărbații au fost folosit flori și ghivece

Pentru cei care vor să-și impresioneze femeile dragi din viața lor, Nicu Bocancea a venit cu ideea unor aranjamente de flori în diferite recipiente din sticlă.
„Cealaltă colecție este în vase de sticlă, diferite forme în care introducem pur și simplu plăntuțele de lalele, de zambile, de narcise, lăcrămioare, ghiocei.

Sunt mici inserții naturale. Crenguțe, mușchi, ca să acoperim puțin pământul și ce e frumos la acestea: sunt plantate și nu tăiate, păstrează prospețimea mult mai mult timp”, a adăugat Nicu Bocancea.
Într-un alt vas în formă de cilindru, diferite flori cu bulbi, așezate pe un pat de mușchi dau impresia că primăvara cu toate miresmele sale și-a găsit loc aici.
„Toată primăvara într-un singur vas, este o combinație de zambile cu narcise.
Sunt cu mai multe floricele pe aceeași tijă și avem zambile, crenguțe de magnolie, vasul supradimensionat”, a continuat floristul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Narcisele, zambilele sau lalele sunt florile cele mai căutate în această perioadă, iar întreținerea lor în astfel de aranjamente nu va crea bătăi de cap doamnelor sau domnișoarelor la care vor ajunge.
„E mai mult decât simplu. Doar apă pe care o punem la baza plantelor și asta e tot. Mai ales daca e păstrat în exterior, necesită o udare la 5-7 zile”, a mai explicat Nicu Bocancea.

Iar dacă preferați florile în buchete, atunci trebuie să țineți cont de faptul că prea multă verdeață folosită nu mai este la modă și că frumusețea florilor trebuie pusă în valoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI