Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Florin Cîțu a anunțat că nu demisionează. El a transmis dacă a făcut pușcărie sau nu

Premierul Florin Cîțu a dat noi detalii despre momentul în care a fost prins băut la volan, acum 21 de ani, în statul american Iowa. Prim-ministrul a subliniat că nu are de gând să demisioneze. Este prima ieșire a șefului Guvernului, după dezvăluirea cu privire la dosarul său penal din Statele Unite Ale Americii. Preşedintele liberal Ludovic Orban crede că Florin Cîţu ar trebui să ceară scuze românilor pentru că nu a vorbit despre această condamnare până acum.

Georgiana Balaban,

Florin Cîțu - declarații. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cursul declaraţiei, șeful Guvernului a avut probleme serioase în a-și aminti cu claritate anumite aspecte.

„Era o sâmbătă, 3 decembrie, fusese ziua colegului de cameră și de acolo veneam. Doar știu că am băut îndeajuns încât să depășesc limita legală. În rest, nu știu exact... Ce ați consumat și cât dacă ne puteți spune și dacă vă amintiți. Cred că bere am consumat.”, a zis Cîțu.

Citeste si: Premierul Florin Cîţu: „Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani..”

Deși avea o alcoolemie mare atunci când a fost oprit de poliție, Florin Cîțu nu își amintește exact câte beri a consumat, deşi sindicaliştii europol spun că ar fi vorba despre multe sticle băute pentru a ajunge la acea alcoolemie.

Ce a transmis Florin Cîțu

„Nu pot să duc 7-8 beri, deci... dar am băut ca să depășesc limita legală și am fost oprit.”, a adăugat Cîțu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Premierul Florin Cîțu. [Sursa foto: Facebook]

Șeful Executivului nu își aduce aminte clar nici cum a plătit amenda de peste o mie de dolari, plus taxa avocatului.

Citeste si: Florin Cîțu a anunțat că transportul de animale vii pe perioada caniculei va fi suspendat

„A trebuit să îmi vând mașina și cred că m-am și împrumutat. Nu mai știu exact, dar... Avocatul a fost plătit, cred că l-am plătit eu avocatul și apoi am vândut mașina.”, a mărturisit premierul.

Chiar dacă în dosarul său din SUA apare informația potrivit căreia a stat două zile în închisoare, șeful Guvernului spune că nu a petrecut atâta timp între gratii.

Mai mult, nu mai știe nici dacă a fost sau nu încătușat.

„Din ce îmi aduc aminte nu au fost 48...A fost un moment în care ați avut cătușele puse la mână? Nu mai știu, am respectat toate procedurile legale din acel moment.”, a afirmat politicianul.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, anunț despre prețul la benzină și motorină. "Veți vedea că va scădea"

De asemenea, Florin Cîțu a mai spus că, înainte de a fi numit premier, nu l-a informat pe președintele Klaus Iohannis despre acest lucru. În plus, premierul a subliniat că nu are de gând să demisioneze.

Citeste si: DOCUMENTUL care demonstreaza ca premierul Florin Cîțu a făcut închisoare în Statele Unite!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI