Florin Piersic se află în continuare în spital. Marele actor a fost transferat de la Spitalul Militar din Cluj Napoca, unde a fost operat de urgență la genunchi, la Institutul Inimii din același oraș. Care este starea maestrului știe colega mea, Silvia Cseh, a transmis Cristina Dorobanțu.

Florin Piersic, în grija medicilor

Medicii spun că starea actorului este stabilă, este conștient, primește tratament medicamentos și chiar a făcut glume cu personalul medica. În urma analizelor făcute aici, la Institutul Inimii, medicii vor stabili când vor interveni pentru tratarea infecției și pentru înlocuirea stimulatorului cardiac, pe care Florin Piersic îl are montat.

Citește și: VIDEO- Florin Piersic, internat de urgență în spital! Actorului i s-ar fi făcut rău pe scenă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În prezent, managerul institutului ne-a declarat că nu se pune problema unui transfer în Viena sau în altă țară deoarece medicii de aici pot trata un asemenea caz.

Îndrăgitul actor este internat la terapie intensivă, pe secția de cardiologie, sub stricta supraveghere a medicilor.

A fost adus aici ieri după ce câteva zile a fost internat la Spitalul Militar, unde a și fost operat la genunchi. Familia lui Florin Piersic este alături în aceste momente și a cerut discreție în ceea ce privește informațiile oferite despre starea acestuia actorul în vârstă de 88 de ani. A urcat pe scenă ultima dată pe data de 8 aprilie, la Casa de Cultură a studenților din Cluj Napoca.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: