Mergem acum la Spitalul Foișor din Capitală, acolo unde se află internat maestrul Florin Piersic. Colega mea, Andra Ionescu ni se alătură cu ultimele detalii despre starea marelui artist, a transmis Cristina Dorobanțu.

Florin Piersic, în stare mai bună

Ultimele informații cu privire la starea maestrului Florin Piersic au venit chiar în această dimineață și sunt vești foarte bune pentru că iată starea actorului se îmbunătățește de la o zi la alta.

De altfel, chiar ieri, medicii de aici spuneau că operația în urma căreia i-a fost montată o proteză provizorie cu antibiotic. Operația se vindecă și are o evoluție favorabilă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Starea lui Florin Piersic s-a îmbunătățit. Maestrul a fost vizitat de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și de premierul Marcel Ciolacu

Știți deja că marele actor Florin pPersic a fost internat aici la spitalul Foișor joi,într-o stare extrem de gravă și acum se simte din ce în ce mai bine. De altfel, sâmbătă acesta s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni.

Ați auzit deja în materialul anterior că maestrul a fost vizitat de premier. Da, de premierul Marcel Ciolacu, dar și de Ministrul Sănătății Alexandru Rafila, iar astăzi se pare că maestrul va fi vizitat și de medicul Adrian Marinescu, directorul medical al institutului al institutului de boli infecțioase Matei Balș din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si