Starea de sănătate a lui Florin Piersic este stabilă, spun medicii. El este conștient și cooperant și urmează să fie evaluat de o comisie multidisciplinară.

Citește și: Primul mesaj al lui Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu actorul

Asta înseamnă că marele actor va fi evaluat clinic și biologic pentru a se stabili tratamentul corect care va lupta cu infecția pe care o are la genunchi.

Florin Piersic, transferat cu o aeronavă care participa la exercițiile NATO

Seara trecută Florin Piersic a ajuns cu o ambulanță de la aeroport la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din Capitală. El a fost transferat de la Spitalul din Cluj-Napoca cu o aeronavă care participa la un exercițiu NATO.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este important de menționat că nu a fost un transfer de urgență, ci la cererea familiei.

Potrivit unor surse, Florin Piersic și-a dorit să fie tratat de medicul care în trecut îl mai tratase și îi cunoaște problema de la genunchi.

Citește și: Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Piersic? Actorul a fost transferat la Institutul Matei Balș: ”Am depistat că pe sonde sunt vegetații”

Potrivit unor surse medicale, ritmul inimii sale este normal, însă trebuie să scape de această infecție pe care o are la genunchi, așa că marele actor va mai rămâne sub supraveghere medicală o perioadă de timp.

VIDEO. Florin Piersic, monitorizat de medicii din Capitală.

VIDEO. Florin Piersic, monitorizat de medicii din Capitală.

Două operații într-o singură lună pentru Florin Piersic

Florin Piersic a fost internat timp de șapte zile la spitalul din vestul țării unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de extragere a sondelor unui stimulator cardiac.

Operația este cea de a doua suferită de actor în ultima perioadă după ce la sfârșitul lunii aprilie a avut o intervenție chirurgicală la genunchi cauzată de o infecție.

Ieri după amiază, chiar înainte de transfer, unitatea medicală a dat un comunicat de presă despre starea actorului. Intervenția a fost impusă de infecția care s-a extins la nivelul dispozitivului implantat, situație în care protocoalele medicale recomandă înlăturarea acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si